olin001 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Zdar chlapi jelikož pořád spadám do kategorie začátečníků tak se ještě nevyznám moc ve značkách hodinek a strojcích a proto bych chtěl slyšet váš názor na TRASER P 5900 TYPE 3 - kvality zpracování traseru,jaké je lumi Trigalight a co strojek Ronda 505 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
olin001 Odesláno 9. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2013 To mi nikdo neřekne názor na tyhle hodinky
Frantik Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Traser se tu řešil tisíckrát, stačí nebýt linej a za minutu všechny nazory najdeš!
olin001 Odesláno 10. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2013 tak sem tu nikde nenašel žádné vlákno co by zodpovědělo moje otázky ......takže bych byl rád za nějakou reakci v tomto vlákně
Sedlin Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 našel jsi tohle vlákno? tam je o nich pár zmínek.Hledání tu chvilku vezme, mě vzalo cca 2 min, ale musíš to osahat a s desetinou špetky šteští najdeš něco do 30sec. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se