Pribina Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Zdravim kolegy, chtel bych si u Yobokies koupit safirove sklo + pruhled na strojek a tak se chci zeptat kdo spolehlivy mi moje Monstra nejlepe v okoli Brna "vytuni"? Diky za tipy
xmickey Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Co Strnad na Veveri? Docela ho tu chvali. Mam u nej do patku IGENy, takze zatim nemuzu posoudit
fotokraken Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 Docela bych zájem měl, zejmna co se safírového sklíčka týká. Navíc scháním nový číselník, snad by mohl být ve stejném odchodě. Nevíte někdo o něm, kde by se dal pořídit? Zřejmě se mi podařilo zničit a protáčí se mi. Nemám ovšem představu o ceně.
Pribina Odesláno 18. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2013 ja to poptal u Yobokies, Harold ma na Seiko uplne vse a je spolehlivy a provereny
fotokraken Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 Děkuji za rychlou odpověď. Mým problémem je angličtina a tak jsou pro mě zapovězené zahraniční obchody. Když něco potřebuju jdu za kamarádem a ten mi to objedná. Mohl bych poprosit o konktétní odkaz. vím, že su otravný, ale moc prosím :-).
instant Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 (upraveno) daj si do googlu tento odkaz: yobokies + photobucket email: yobokies@yahoo.com.hk Upraveno 18. února 2013 uživatelem instant
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se