Vojtěch Marek Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Ahoj,mám na zdejším fóru problém se změnou e-mailu. Pokud to zkusím pomocí administrace dostanu hlášku: "Tento e-mail je již registrován."Pokud si ale zkusím na stejný e-mail poslat nové heslo, dostanu hlášku: "Nemohli jsme nalézt účet uživatele pomocí jména nebo e-mailové adresy kterou jste poskytnul. Ověřte prosím informace a zkuste znovu." Nevíte někdo prosím co s tím? nebo je tady nějaký admin/moderátor který by mohl šáhnout do databáze a upravit to? Díky
Vojtěch Marek Odesláno 10. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Koukám, že jsem to dal do špatné kategorie, tak prosím moderátora o možnou odpoveď a pak klidně o smazání.Děkuji.
bohus76 Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 V 9. 2. 2013 v 20:46, Vojtěch Marek napsal: Ahoj,mám na zdejším fóru problém se změnou e-mailu. Pokud to zkusím pomocí administrace dostanu hlášku: "Tento e-mail je již registrován."Pokud si ale zkusím na stejný e-mail poslat nové heslo, dostanu hlášku: "Nemohli jsme nalézt účet uživatele pomocí jména nebo e-mailové adresy kterou jste poskytnul. Ověřte prosím informace a zkuste znovu." Nevíte někdo prosím co s tím? nebo je tady nějaký admin/moderátor který by mohl šáhnout do databáze a upravit to? DíkyZkus napsat přímo Kamilovi zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/147-kamil/
Vojtěch Marek Odesláno 10. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Děkuji, přesně na někoho takoého jsem hledal kontakt
Vojtěch Marek Odesláno 10. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2013 (upraveno) Tak Kamil mi během pár minut pomohl. Díky bohus76 i Kamilovi.. Upraveno 10. února 2013 uživatelem Vojtěch Marek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se