Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jágzemáš,

rád bych se poptal, jak je to s renovacemi u Eltonu - či u jiných subjektů.

Mám několik celkem hezkých kusů PRIM, které by však chtěly nějak vyčistit, pročež bych je mohl potom hezky zpeněžit.

Jde však o to, zda se mi vůbec renovace vyplatí...

Ve většině případů by se jednalo o vyčištění strojku, výměna sklíček, vyčištění zašlých částí...

Na kolik tak zhruba takováto procedura příjde?

Vzhledem k tomu, že některé z PRIMek nemají asi vyšší cenu než pár stovek, je diskutabilní, zda by se mi vyplatilo vrazit do nich dalších pár stokorun...

Děkuji předem za radu!

Posted

"Vyplatí" se ti to jedině v případě, že si je necháš do sbírky. Pokud si je nechceš nechat tak je prodej nebo vyměn jak jsou.

Posted

urcite sa to "vyplati" tomu, kto ti to bude "renovovat"...skus sa opytat niekde za hranicami Ciech a Moravy co by ti povedali na renovaciu PRIMiek...mozno by si aj na celo niektori klopkali :-)

Posted

Klopkali :) To je libozvučné :)

A moje sestřenka z Košic, co mi právě čte přes rameno, se mě ptá, co to jsou Primky :D

btw - Před pár týdny přiletěla od své nejlepší kamarádky ze Švýcarska a dovezla si dámské Brequet, co dostala jako dárek. A vůbec je nenosí. Nemám je dát do rubriky "prodám" ??? ;)

Posted
Jak vypadá tady tato domácí renovace.

A co jsi na tom všechno dělal, vyjma dýnka? Nejsou ty indexy moc do zelena? :)

Posted

Já tady tohle všechno píšu proto, že se mi podařilo na aukru prodat PRIMky, ktereé jsem koupil za dvě stovky, za osm set. Ale to byla asi jen nějaká šťastná náhoda... :)

Posted
Já tady tohle všechno píšu proto, že se mi podařilo na aukru prodat PRIMky, ktereé jsem koupil za dvě stovky, za osm set. Ale to byla asi jen nějaká šťastná náhoda... :)

Měl sis je nechat... Za rok bys je prodal o 50% dráž (a takový úrok ti žádná banka nedá ;)

Posted

Měl sis je nechat... Za rok bys je prodal o 50% dráž (a takový úrok ti žádná banka nedá ;)

Dost odvážné tvrzení. Taky by je třeba za rok neprodal ani za poštovné...

Posted
Dost odvážné tvrzení. Taky by je třeba za rok neprodal ani za poštovné...

Souhlas. Už to začíná být znát, zájem opadá.

Posted
Takže to asi bylo spíš tim, že se našlo nějaké trdlo, které za ně dalo tolik....... ?

Nebo třeba sběratel, kterému tento kousek chyběl ve sbírce, nemusí to být hned trdlo :-)