Rudykopalsson Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Chronomágové, po cca roce se mi u mých G-shocků zastavily ručičky. Displeje, malá ručička a všechny ostatní funkce včetně světla fungují dále. Než to pojedu řešit k prodejci, chci se informovat ať nevypadám za vola zda: a) tento model má dvě baterie a tento problém může být způsoben vybitou baterií. je to nějaká funkce (i když si tedy nedokáži představit k čemu by byla) a mám hledat manuál a zkusit to přenastavit - v poslední době si s nimi párkrát hrála moje roční dcera a je možné, že tam něco namačkala. Díky za odpovědi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Baterka je tam jedna. Ručky se nehýbou ani při přeštelování času? Pokud vím, tak žádnou funkci na umrtvení ruček nemají. Pochybuju, že mají takle blbou indikaci slabé baterky. Tam bude problém s motorkem ruček
Rudykopalsson Odesláno 14. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Hmm, vidím to na reklamaci. Zkoušel jsem tohle podle manuálu a nic. Malá speed ručička fungovala přesně podle manuálu, velký se ani nepohly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tondako Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Může to být i slabou baterii, hodinky mají dva na sobě nezávislé krokové motorky s různým odběrem proudu. Když rosvítíš světlo, nebo když pípá budík, pobledne ti displej?
Rudykopalsson Odesláno 17. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2013 ono se to na těch malých inverzních displejích blbě poznává, ale podle mě nebledne...
tondako Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 ono se to na těch malých inverzních displejích blbě poznává, ale podle mě nebledne... Kdyby to pobledlo, určitě by sis toho všiml, takže vzhůru do servisu, problém bude někde v soukolí.
Rudykopalsson Odesláno 18. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2013 no to mám radost:-( dám info, jak jsem dopadl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se