Přejít na obsah

Timex WS4

vE13Lius

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk

Já myslím, že na to, že je nosíš 2,5 roku v kuse vypadají slušně. Za tu cenu se určitě vyplatí. Jsou to hodinky do nepohody, tak na nich nějaký to utrpení musí být vidět :)

Nejlepší jsou s věcmi ty zážitky...škrábance je člověku připomenou a vzpomene si třeba i na lidi, který dlouho neviděl..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem podle paragonu zjistil že je mám ještě o rok déle tudíž 3,5 roku.

Přesně tak, jsou to hodinky maj se používat a to že nějakej ten šlinc dostanou na funkci vliv nemá :) za tu cenu supr nástroj pokud se s nimi něco stane jdu do nich znovu :)

Škoda jen že nemají WR alespoň 200m to by se mi na potápení velice hodilo....

Odkaz ke komentáři

Po 3,5 letech nošení vypadají fakt dobře, nebo je možná šetříš? :-P :-). Každopádně dle tvých fotek vypadají, že vydrží, já si zatím taky nemůžu stěžovat, bílej pásek je kór náchylnej k vizuálnímu opotřebujení. Nezkoušel jsi nějak vyleštit ten šrám na skle? Já jen abych měl představu, jak dobře, nebo špatně se to leští a kvůli tomu, abych to vyzkoušel, se mi šrám do skla dělat nechce :-).

Tady jsou dvě fotečky ale bohužel jen mobilem.

Pásek dostal zabrat nejvíc a podle toho taky vypadá, na pouzdru ty škrábance vidět tolik nejsou ale přes display je jeden pěkně velkej...:rolleyes:

Upraveno uživatelem Vencalekl
Odkaz ke komentáři

No ona ta fotka taky trochu klame to černé pouzdro je už místama lehce poškrábané, líp mi to mobilem nešlo vyfotit ale na to co se mnou prošly a zažily jsou stále jako nové.

K tomu sklíčku, netuším z jakého materiálu vůbec je tak to nijak neřeším ale pouhým odhadem laika bych typoval plast :) snad ti někdo znalejší řekne víc....

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...