Návštěvník Chilliluk Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Já myslím, že na to, že je nosíš 2,5 roku v kuse vypadají slušně. Za tu cenu se určitě vyplatí. Jsou to hodinky do nepohody, tak na nich nějaký to utrpení musí být vidět Nejlepší jsou s věcmi ty zážitky...škrábance je člověku připomenou a vzpomene si třeba i na lidi, který dlouho neviděl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Tak jsem podle paragonu zjistil že je mám ještě o rok déle tudíž 3,5 roku.Přesně tak, jsou to hodinky maj se používat a to že nějakej ten šlinc dostanou na funkci vliv nemá za tu cenu supr nástroj pokud se s nimi něco stane jdu do nich znovu Škoda jen že nemají WR alespoň 200m to by se mi na potápení velice hodilo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Ja mam Timexy tipnu si 15-20 let, jen menim baterku a tesneni jen obnovym takovym mazivem. Zatim koupani v bazenu snaseji v poho. Maji psano tusim jen WR50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 5. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 (upraveno) Po 3,5 letech nošení vypadají fakt dobře, nebo je možná šetříš? :-P :-). Každopádně dle tvých fotek vypadají, že vydrží, já si zatím taky nemůžu stěžovat, bílej pásek je kór náchylnej k vizuálnímu opotřebujení. Nezkoušel jsi nějak vyleštit ten šrám na skle? Já jen abych měl představu, jak dobře, nebo špatně se to leští a kvůli tomu, abych to vyzkoušel, se mi šrám do skla dělat nechce :-). Tady jsou dvě fotečky ale bohužel jen mobilem.Pásek dostal zabrat nejvíc a podle toho taky vypadá, na pouzdru ty škrábance vidět tolik nejsou ale přes display je jeden pěkně velkej... Upraveno 5. března 2013 uživatelem Vencalekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 No ona ta fotka taky trochu klame to černé pouzdro je už místama lehce poškrábané, líp mi to mobilem nešlo vyfotit ale na to co se mnou prošly a zažily jsou stále jako nové.K tomu sklíčku, netuším z jakého materiálu vůbec je tak to nijak neřeším ale pouhým odhadem laika bych typoval plast snad ti někdo znalejší řekne víc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verča101 Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Chtěla bych poprosit o radu ohledně hodinek Timex, chtěla bych tyto: http://netobchodak.cz/timex/timex-expedition-military-t49939-znacka-timex-barva-ciferniku-modra-barva-reminku-tahu-seda.html ale nikde nemám záruku, že jde o originál, můžete mi prosím poradit? Velice děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Moc fejků Timexů jsem neviděl, vlastně žádný asi. Nebál bych se toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se