brnakp Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Kde jsi se byl podívat? A díval ses na Perrlet Seacraft? Podle fotek vypadá zajímavě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Ve V. Bilovicích - klenotnictví Opluštil má je tam taky, mám to od baráku cca 20km tak proč se nezajet podívat Model Seacraft sem neviděl nebo možná si nevšiml, hrozně se mi líbí model Moonphase A1039/6 fakt nádherné nebo i model 3 Hands Date není špatný hlavně naživo vypadá o hodně líp a za cenu 60tis. (bez slevy) jsou super zpracované, když sem je porovnal s nějakýma Longinama za podobnou cenu tak fakt velký rozdíl , sice to nemá žádnou historii tahle značka ale za tu cenu super kvalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saša1 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Radši to už nebudu číst mám jedny XL u AD Opluštil zalohované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
east_dream Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Perrelet s rotorom su uzasne. Pozoroval som ich v obchode a dost ma zaujali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNo1 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Někdo zde uvedl, že Perrelet patří pod skupinu Festina Group. Zapátral jsem na oficiálních stránkách Festina a nikde ani zmínka pouze Candino,Jaguar. Lotus a Calypso. . Tak nevím! Má někdo jiné informace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Někdo zde uvedl, že Perrelet patří pod skupinu Festina Group. Zapátral jsem na oficiálních stránkách Festina a nikde ani zmínka pouze Candino,Jaguar. Lotus a Calypso. . Tak nevím! Má někdo jiné informace? Co třeba tady? : http://en.wikipedia.org/wiki/Abraham-Louis_Perrelet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNo1 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 ok, wikipedie mě teda nenapadla ani náhodou. Máš pravdu.Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 (upraveno) Mě se dost zamlouvají tyhle3 Hands-DateA1000/7 http://www.watchonista.com/perrelet/watches/3-hands-date-4 jen cena po "slevě" by byla 54tis. což mě přijde docela dost, ve švajcu se prý dají koupit za necelé 2tis. franků :-D Upraveno 4. dubna 2014 uživatelem Zeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 krasny. jednoduchy ale "uderny":))Já je nosím rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 čau kolegové, má tu někdo Seacraft? Nechrono? Pokud ano, prosím SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Alois: Ja je furt tak nejak mam v hlave. Prohlizel jsem si je teda nazivo jenom chvilku.. Ale za ceny, za ktery jdou z USA je to skvela nabidka, si myslim. Nejvic me berou ty bily. Cerny jsou okoukany, modry prestanou bavit, ale ta bila.. Maj fakt vychytany pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 kde je mají skladem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Tak pisou to treba tady, ale co ja vim. Nicmene prisahal bych, ze jsem je nekde onehda videl v akci uplne lehce pres 1000 USD..http://www.chrono24.cz/perrelet/a1053a-seacraft-3-hands-stainless-steel-automatic-watch--id2785552.htm?dosearch=true&query=perrelet+seacraft&resultview=list&searchexplain=1&sortorder=1&suchen=Hledat&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 to jwe dobrá cena, + dph a je to... ale já myslel v ČR skladem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Jo to nevim, upřímně řečeno, těch 70 bych za ně už nedal, tudíž mě to nezajímalo. Nicméně za 30 se všim je to lákavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 ted mi jedny hodinky prisly z USA, clo 2CZK a dph...clo je udajne vzdy pouze 2CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Jo, jde "jenom" o dopravu a dph. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 pekny diversky. za tech 30 urcite moc dobry. a vubec mi tam nechybi klasicky a tradicni zebrovani ze strany pouzdra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domkac Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Zdravim Vas priatelia,chcem sa s Vami poradit. Tuto znacku mam v oku uz dlhsiu dobu ale stale som vahal. Mam Breitling Bentley Special Edition /moc velke/, tak skusam Oris F1 Chrono..../celkom fajn ale stale to neni ono/...najradsej by som asi ostal pri Panerai /pracovne/ ale volny cas zvazujem Parrelet Seacraft Chrono....tu zacina moja dilema.Nie som ziadny potapac a uprimne ani 1x do roka ale pacia sa mi. Radsej by som do TURBINE ale nemam spravnu ponuku. Dolezita informacia Parrelet mozem mat v realnom naklade 1350 Euro /dvojrocne 10/10 stav/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Jdi do nich, sice jsou pod Festinou, ale nazivo jsou to skvely hodinky. Akorat teda dost vysoky, nevim co presne myslis tim volnym casem, ale na sport to moc nebude:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se