gerhard Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Tak moja posledná akvizícia Janka nenadchla, ale momentálne mi robia radosť a snažím sa vnímať len superlativy ktoré ponúkajú a nie je ich málo. Čo by som im vytkol je absencia lumi inak krasa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Janko tomu nerozumí Pěkný jsou, gratuluju!Jen bych je dal na pěkný hnědý řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 23. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 (upraveno) Dakujem, ono vyčkám si na tu fázu, keď budem potrebovať nejakú zmenu a to sa bude hľadať aj remienok a možno preklápačka ( farba, štrukt?ra povrchu, výrobca- to bude otáznkov...) Ono Jankovi máločo ulahodí :-) Upraveno 23. února 2013 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 chvilu tu niesom a hned sa na mna vrhate ako supy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 26. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 (upraveno) Tak a este fotky, a Jankooo neboj sa "len v dobrom ,bratku". Momentalne som velmi spokojny, napriek tomu ze nepocut jemnu mechaniku ale ked vyrastiem, raz budem pocuvat LLD Upraveno 26. února 2013 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Gratulace, jsou velmi pěkné na decentní A velmi hezky vypadá ta uřízlá 9 a 3, sedí to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Dobrá volba, já mám ty svoje asi 8let a vždy když je dám na ruku (bohužel je poslední dobou vyšouply ostatní kousky trochu ze hry), tak se nemůžu vynadívat na ten cifr a broušené indexy s ručkami, jsou to takové moje chronograf oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Longines společenské hodinky umí a umí i společensko-sportovní,což potvrzuje i tento chronograf.Vůbec mi na něm nechybí luneta ani tachymetr,parádní pro spoustu příležitostí.Gratuluju.Navíc mám pro sestřičku Omegy slabost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 26. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Vzdy som mal nejake monstra potapky s lunetou, pilotky, toto su po TH Carrera a TH Monaco tretie jemnucke prijemne pod rukav kosele a dial je ozaj charizmaticky, kludny a uz som si aj zvykol bez lumi. Oblekovkam to nebudem vycitat. Zatial som skludneny na maximum a to je prijemne netuzit mat viac - dufam mi to vydrzi co najdlhsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se