Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děkuji moc za pomoc, asi tedy vyberu nějaký igeliťák, ale poolmaty vynechám, protožeobčas chodím docela ve špičce a pořád se někomu vyhýbám - nejspíš by mi to napočítalo něco co by bylo k chlubení, ale daleko od pravdy.

Za ušetřený peníz si pak pořídím něco s ruským strojem - nakonec vybírání a těšení se je skoro tak dobrý jako rozbalonání a nošení.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Diskuze a rady jsou přesně cílené,ale obávám se,že zakladatel vlákna (soudě podle jeho představy o Citizenu) bude mít spíš na mysli sportovní chrona které bude každodenně nosit a vezme je i do bazénu na měření času.

Takhle nějak jsem to myslel, i když ne na každodenní nošení, spíš na sport, popřípadě ke sportovnějšímu outfitu, ale jak jsem napsal o příspěvek výše nejspíš z toho budou hodinky dvoje.

Upraveno uživatelem Wimpi
Odesláno

Keď sa dajú na hodinkách s otočnou lunetou počítať pivá, prečo nie bazény? Je to trošku nepohodlné a vyvedie to plavca z rytmu, ak má po otočke otočiť lunetou. Ale s vhodnou asistentkou, ktorá bude točiť číselká by to šlo. :)

Odesláno

Takhle nějak jsem to myslel, i když ne na každodenní nošení, spíš na sport, popřípadě ke sportovnějšímu outfitu, ale jak jsem napsal o příspěvek výše nejspíš z toho budou hodinky dvoje.

Dvoje hodinky,to nebude určitě žádná chyba,každé mají nějaké své určení a pro něco jiného vhodné nejsou.Myslím si,že jestli si chceš měřit časy a otočky,neměly by Ti na ruce nijak překážet při plavání,měly by být rychle a pohodlně obsluhovatelné a čitelné hlavně ve vodě.Z toho vyplývá,že by nebylo špatný mít nějaký ty speciálnější funkce tohoto ražení kolegy či mnou postnutých časoměřičů.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...