mlsoun1 Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Tož dnes jsem dostal od manželky nový přírůstek a to od značky Xemex,řada Offroad. Jsou to klasický qartzky.Strojek eta quartz,alespoň jsem to tak vyčetl. Průměr hodinek je 38mm,na výšku mají 11mm,sklíčko safír,vodotěstnost 50M. Kovový tah je robustní a těžký,pořádný kus oceli.Vlastnil jsem již Offroady chronography a tah byl spíše z lehkého plechu. Tož nějaké to foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.