Návštěvník Radius Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Rád bych koupil nějaké "odkládátko" pro hodinky na noc. V minulosti tu proběhly nějaké "hodinkovnice", které byly trochu "samodomo", chtěl bych něco podobného. Kde by se dalo sehnat něco podobného, nejlépe na e-shopu? Pod jakým výrazem to hledat? Zkoušel jsem hledat přímo hodinkovnici, ale nikde nic. Ani to nemusí být primárně určeno pro hodinky. Jde mi o cosi s měkkou vypolstrovanou vrstvou, kam by se daly odložit automaty (ne krabičku, pouzdro ani winder). Nebaví mě už dávat hodinky každou noc na hadřík. Poradíte někdo? Díky.
Sedlin Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Možná homemade by pomohlo?Známej má hodiny na ruční nátah a odkládal je na noc na bok kvůli odchylce a nechtěl mít pobouchané pouzdro od toho nočního pokládání, tak si na nějakou kulatou valcovitou prázdnou "butelu" od krému na revma nebo na co nalepil po obvodu a na vrch víka molitan z opěradla staré židle a potáhl to kusem látky ze staré flanelky a odkládá na to a prý si u toho zadováděl jako za dorosteneckých let, když skládal modely
Návštěvník Radius Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 ...no právě, že bych rád něco, co trochu vypadá, ne samodomo, asi jsem se předtím špatně vyjádřil. Podobné odkládátko na klíče a manžetové knofle, ve dřevě jsem před časem koupil v příslušenství u Marks Spencer, ale to nemá polstrování.
Sedlin Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Tak to sorry, hledal jsem na webu a našel jsem něco na mrtvym webu, mrzí mě to, ale nepomůžu.
Návštěvník kupec Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 (upraveno) Pozri sem: http://toptime.eu/sk...SIGNS/Krabicky/ alebo Sem: http://www.eshopparada.cz/www-eshop-parada-cz/eshop/19-1-Boxy-na-hodinky Upraveno 28. února 2013 uživatelem kupec
Návštěvník Radius Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Děkuji za tipy, ale to jsou všechno krabičky, boxy a jiné bazmeky. Jde mi pouze o podložku, jako byla hodinkovnice, co tu párkrát proběhla, ale nikde nic podobného není.
Návštěvník Radius Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 aha, takže spíš podložku Přihořívá! ...je to sice na noční stolek trochu "pozemek", ale nasměřoval jsi mě, díky.
pavča Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Přihořívá! ...je to sice na noční stolek trochu "pozemek", ale nasměřoval jsi mě, díky. Velice kvalitní hodinkovnice zde nabízel kolega lorch (tato), měl jich více kusů, třeba je ještě má. Já jsem si ji pořídil a je opravdu super, velice kvalitně provedená!
Z. Paul Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Nechci zakládat nové téma, tak využiji toto - doufám že to nevadí Hledám Box na hodinky - nejlépe tak 6 ks (může být i na méně, třeba 4), se šuplíčkem. Něco jako toto: Ale né za tolik peněz (2.600 v Mavexu). Můžete dát návrhy a ukázky těch co máte Vy doufám že se zakladatel vlákna nezlobí že jsem mu sem vlezl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se