Hasňa Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Btw., kdyz nekde vidim nspsane "Aquace", tak tam hned lezu, protoze jsi myslim, ze se mluvi o Aquatimerech.
RobertPlant Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Těšim se na fotku s Pan Europama - sem s ní! Jsou nádherný!
sashator Odesláno 6. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Btw., kdyz nekde vidim nspsane "Aquace", tak tam hned lezu, protoze jsi myslim, ze se mluvi o Aquatimerech. Myslím, že nejsi jediný a jenom jsem čekal kdo to zmíní...každopádně pro mě všechny hodinky s Aqua v názvu jsou zkrátka aquáče, snad se IWCkáři neurazí
Hasňa Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 (upraveno) Neurazi se urcite, je jim to jedno, spise tim jichoti, ze nekdo ma potrebu uzivat jejich pojmy. :-) Jen by si omegari mohli vymyslet neco sveho, originalniho. Ty hodinky jsou krasne, za sebe rikam, ze to jsou jedine Omegy, ktere bych byl ochoten nosit, a zaslouzi si svuj vlastni nick. Stejne tak, kdyz se rekne Nautilus, tak si zcela urcite nepredstavim nejakou forumovou zakazkovku s Unitasem. Nektera spojeni jsou proste ustalena a jejich "misuse" vypada hloupe. Fanousci Aquadive jiste svym strojum nerikaji Aquace. Upraveno 6. března 2013 uživatelem Hasňa
long Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 No já tedy musím zkonstatovat, že by je také mohl. Vidím se s nimi na poradě a rukou hýbu sousedovi tak , aby se mu na dialu ty indexy leskli tak, že by nepoznal jestli jsou na těch indexech dvě nebo pouze jedna barva a nebo jestli je hrana kovová a leskne se od těch středů ( jaké je vlastně jejich barva na stranách, nejde to poznat ??????????????? ) V jednoduchosti je krása a ta barevná kombinace bílé a neskutečně precizně udělaných indexu mě fakt dostala. GRATULUJI !!!!
blam Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 Nadherne hodinky. Moc gratuluji ke koupi. Sedi Ti perfektne.
sulanjaroslav Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 V jednoduchosti je krasa... Ta modra je fakt super
sashator Odesláno 7. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2013 (upraveno) No já tedy musím zkonstatovat, že by je také mohl. Vidím se s nimi na poradě a rukou hýbu sousedovi tak , aby se mu na dialu ty indexy leskli tak, že by nepoznal jestli jsou na těch indexech dvě nebo pouze jedna barva a nebo jestli je hrana kovová a leskne se od těch středů ( jaké je vlastně jejich barva na stranách, nejde to poznat ??????????????? ) V jednoduchosti je krása a ta barevná kombinace bílé a neskutečně precizně udělaných indexu mě fakt dostala. GRATULUJI !!!! Máš naprostou pravdu, tohle jsou hodinky o drobných detailech- asi nejradši mám, když je takové světlo, že střed indexů je tmavý a lomené části světlé (viz první foto 12.hodina). A docela mě opravdu překvapilo, jak se liší od novější generace- strukturovaný cifr, indexy s lumi, místo lumi bodů očíslovaní minut, orámovaná datumovka, trochu jinak řešená korunka (škoda, že si kluci z Omegy takhle více nepohráli i s novými PO). Kdybych byl ještě trochu větší magor a bych ochoten za ně dát ty peníze, tak bych snad uvažoval i o 8500 v golfovém provedení (černo-zelené)....naštěstí do tohoto stavu jsem ještě nedospěl a snad ani nedospěju Upraveno 7. března 2013 uživatelem sashator
sashator Odesláno 7. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2013 A skoro bych zapomněl- pár srovnávacích fotek s Pan Europama a SMP. Sice to na fotkách není až tak znát, ale na to, že Pan Europy jsou 45mm, tak vizuálně není ten rozdíl skoro žádný. Je to určitě dáno délkou nožek a také absencí lunety a tudíž větším ciferníkem. Určitě bych tak s klidným svědomím mohl tyto AT mohl doporučit i těm s větším zápěstím (stejně jako Pan Europy těm s menším). PS- sorry za ten chlup na SMP, jsem hold lenoch
algy Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Odesláno 8. března 2013 .....naštěstí do tohoto stavu jsem ještě nedospěl a snad ani nedospěju Ále, to je hned
TomCZ Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Odesláno 8. března 2013 To je krásné combo s těma Hamiltonama !
01standa Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Odesláno 8. března 2013 (upraveno) modrá je dobrá,,, a nejen v písničce :-) Upraveno 8. března 2013 uživatelem 01standa
Sorbus Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 Nadčasová krása a skvělá čitelnost času, výborná volba.
Jirkasirka Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Ty Omegy jsou takhle fakt krásný a zcela univerzální. Musím ještě teda přiznat, že jsem měl černé Hamiltony na ruce a nějak mě to úplně neoslovilo, ale takhle v té modré.......hmhm.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se