Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Btw., kdyz nekde vidim nspsane "Aquace", tak tam hned lezu, protoze jsi myslim, ze se mluvi o Aquatimerech.

Myslím, že nejsi jediný a jenom jsem čekal kdo to zmíní...každopádně pro mě všechny hodinky s Aqua v názvu jsou zkrátka aquáče, snad se IWCkáři neurazí smile.gif

Odesláno (upraveno)

Neurazi se urcite, je jim to jedno, spise tim jichoti, ze nekdo ma potrebu uzivat jejich pojmy. :-) Jen by si omegari mohli vymyslet neco sveho, originalniho. Ty hodinky jsou krasne, za sebe rikam, ze to jsou jedine Omegy, ktere bych byl ochoten nosit, a zaslouzi si svuj vlastni nick. Stejne tak, kdyz se rekne Nautilus, tak si zcela urcite nepredstavim nejakou forumovou zakazkovku s Unitasem. Nektera spojeni jsou proste ustalena a jejich "misuse" vypada hloupe. Fanousci Aquadive jiste svym strojum nerikaji Aquace.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

No já tedy musím zkonstatovat, že by je také mohl. Vidím se s nimi na poradě a rukou hýbu sousedovi tak , aby se mu na dialu ty indexy leskli tak, že by nepoznal jestli jsou na těch indexech dvě nebo pouze jedna barva a nebo jestli je hrana kovová a leskne se od těch středů ( jaké je vlastně jejich barva na stranách, nejde to poznat ??????????????? )

V jednoduchosti je krása a ta barevná kombinace bílé a neskutečně precizně udělaných indexu mě fakt dostala. GRATULUJI !!!!

Odesláno (upraveno)

No já tedy musím zkonstatovat, že by je také mohl. Vidím se s nimi na poradě a rukou hýbu sousedovi tak , aby se mu na dialu ty indexy leskli tak, že by nepoznal jestli jsou na těch indexech dvě nebo pouze jedna barva a nebo jestli je hrana kovová a leskne se od těch středů ( jaké je vlastně jejich barva na stranách, nejde to poznat ??????????????? )

V jednoduchosti je krása a ta barevná kombinace bílé a neskutečně precizně udělaných indexu mě fakt dostala. GRATULUJI !!!!

Máš naprostou pravdu, tohle jsou hodinky o drobných detailech- asi nejradši mám, když je takové světlo, že střed indexů je tmavý a lomené části světlé (viz první foto 12.hodina). A docela mě opravdu překvapilo, jak se liší od novější generace- strukturovaný cifr, indexy s lumi, místo lumi bodů očíslovaní minut, orámovaná datumovka, trochu jinak řešená korunka (škoda, že si kluci z Omegy takhle více nepohráli i s novými PO). Kdybych byl ještě trochu větší magor a bych ochoten za ně dát ty peníze, tak bych snad uvažoval i o 8500 v golfovém provedení (černo-zelené)....naštěstí do tohoto stavu jsem ještě nedospěl a snad ani nedospějubiggrin.gif

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

A skoro bych zapomněl- pár srovnávacích fotek s Pan Europama a SMP. Sice to na fotkách není až tak znát, ale na to, že Pan Europy jsou 45mm, tak vizuálně není ten rozdíl skoro žádný. Je to určitě dáno délkou nožek a také absencí lunety a tudíž větším ciferníkem. Určitě bych tak s klidným svědomím mohl tyto AT mohl doporučit i těm s větším zápěstím (stejně jako Pan Europy těm s menším).

PS- sorry za ten chlup na SMP, jsem hold lenoch whistle.gif

post-13346-067335700 1362697403.jpg

post-13346-074970800 1362697404.jpg

post-13346-018852800 1362697405.jpg

post-13346-070610900 1362697405.jpg

post-13346-032319300 1362697406.jpg

post-13346-076112500 1362697406.jpg

post-13346-025963400 1362697407.jpg

post-13346-073423300 1362697407.jpg

• po měsíci...
Odesláno

Ty Omegy jsou takhle fakt krásný a zcela univerzální. Musím ještě teda přiznat, že jsem měl černé Hamiltony na ruce a nějak mě to úplně neoslovilo, ale takhle v té modré.......hmhm.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...