Traveller Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Hodinky vypadají naživo fakt dobře. Na můj vkus jsou trošku vyšší, ale jinak super. Kožený řemen na dajvrech jsem taky nikdy nepochopil, ale záeží na vkusu každého soudruha, že jo . Nakonec zde na foru to není nijak výjimečný případ.
spineshank Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 taktéž se přidávám a gratuluju,Marathon mám moc rád ,myslím že na pořádném kaučuku jim to bude slušet nejvíce,ale pokud jde o kůži tak určo něco takové :smile_anim:třeba
zekon7302 Odesláno 11. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2013 taktéž se přidávám a gratuluju,Marathon mám moc rád ,myslím že na pořádném kaučuku jim to bude slušet nejvíce,ale pokud jde o kůži tak určo něco takové :smile_anim:třeba Vyrobit by bylo z čeho,uvažoval jsem,co stím žralokem ale chyběl nápad,tohle vypadá dobře,dík.
zekon7302 Odesláno 15. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Ty hodinky se mi líbí stále víc Jen mám pocit že tochce lepší foťák. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 22. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Ty hodinky mi dělají stále větší radost,mám ja necelý měsíc a pozoruji odchylku +2s/den,určitě se to ještě zmení až si strojek sedne ale asi k lepšímu.A konečně jsem se trefil řemenem,barva,taková spíš,,military" jim sekne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 8. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 Tak mám je už půl roku a pořád mi dělají radost.Odchylka je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ,chodí se mnou pravidelně na bazén a právě kvůli tomu jsem upustil od kůže,dokonce uvažuji o tahu.Nechci ale ten origo,líbilo by se mi něco mohutnějšího,budu zkoušet a uvidím co jim sedne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Levit Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 co se týče tahu tak jelikož jsou moje Marathony na ozdravné kůře tak mohu zapůjčit na otestování toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. docela sedne k lunetě, kdyžtak napiš a domluvíme se.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se