Lord Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Již dnes se tu jednou načalo toto téma a jak jsem slíbil, tak jej plním ale jen částečně. Někdo to nazval novou kategoriíí "spací hodinky" a proč ne . Jelikož jsem silněji krátkozraký tak hodinky v posteli jsou pro mě jistou nutností, abych věděl kolik je cca hodin, to totiž zvládnu i bez náhradních skleněných očí. nemusím se nikde plazit k budíku nebo hledat pracně telefon abych y hrůzou zjistil že za 5minut začne řvát. JIné řešení je moje přítelkyně, akorát ona vstává o pár hodin dříve a kromě víkendu je mě tento způsob krapet na nic Zajímalo by mě, zda máte nějaké hodinky podobně jako ja vyhrazeny ke spaní? Konkrétně u mě to jsou dvoje primky, zároveň půsoví jako uspávadlo v podobě tikání. Foto dodám později, jelikož jsem foťák někomu pujčil a bude až o víkendu.
Návštěvník tolja Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Se všemi hodinkami,které vezmu na ruku,zároveň spím.Hodinky vyloženě na spaní nemám,ale popřemýšlím o tom.Jen se bojím,že kdybych byl u toho načapán(že mám spací hodinky),mohl by se ze mne stát bezdomovec,a z mé přítelkyně single(v lepším případě-pokud by mne rovnou nezabila)
typograf Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Spát s hodinkama mi přijde úchylný :lol:
falkkon Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Že by nová kategorie "watchfil" ???
falkkon Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Jinak máme velký svítící digitálky,na ruce mi by asi vadily.
Pachollini Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Já osobně teda dávám hodinky na noc vedle postele na noční stolek, preferuju fliegry nebo nově Seiko Alpinist, protože svítí, takže je na nich čas vidět pořád.
Lord Odesláno 16. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Já osobně teda dávám hodinky na noc vedle postele na noční stolek, preferuju fliegry nebo nově Seiko Alpinist, protože svítí, takže je na nich čas vidět pořád. no v tom mam prave ja problem, protoze bez bryli vidim akorat tak na tu ruku
afrikab Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Já osobně teda dávám hodinky na noc vedle postele na noční stolek, preferuju fliegry nebo nově Seiko Alpinist, protože svítí, takže je na nich čas vidět pořád. no v tom mam prave ja problem, protoze bez bryli vidim akorat tak na tu ruku Skoda, ze se neda s kontaktnima cockama spat. Ale existuji budiky s velkyma digitalnima cislicema. Nebylo by to reseni?
vito Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Tady na Chronomagu jsou naprostí úchyláci Spací hodinky, pche! Je fakt, že v produktivním věku jsem hodinky nesundával vůbec, tedy ani na spaní. Že bych ale měl nějaké hodinky výhradně na spaní, to se může předpokládat jenom tady. Já jenom doufám, že tohle forum čtou jenom stejně potrefení, jako jsme my. Protože "normální člověk" se musí nutně poklepávat na hlavu. A co se týče problému, vedle postele mám digi budík s červeně svítícími číslicemi, asi tak 3 cm velkými.
Lord Odesláno 16. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2007 pri mejch 6 3/4 dioptriich by ty cisla museli byt jak barak a asi by me vadilo to sviceni, staci kdyz je pustene PC nonstop a ja musim zakryvat diody od poweru a HDD
falkkon Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 pri mejch 6 3/4 dioptriich by ty cisla museli byt jak barak a asi by me vadilo to sviceni, staci kdyz je pustene PC nonstop a ja musim zakryvat diody od poweru a HDD ÁÁÁ pán je fajnovka .Ve fabrice za socializmu jsem usnul za plnýho osvětlení a při rachotu strojů
Lord Odesláno 16. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2007 no v hokne klidne vytuhnu taky to me problem nedela
vaurien Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 pri mejch 6 3/4 dioptriich by ty cisla museli byt jak barak a asi by me vadilo to sviceni, staci kdyz je pustene PC nonstop a ja musim zakryvat diody od poweru a HDD Někde v bazaru jsem viděl mechanické hodinky pro slepce. Stačilo odklopit sklíčko a opatrně si šáhnout na ručky. Co třeba něco takového ??
Lord Odesláno 16. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2007 pri mejch 6 3/4 dioptriich by ty cisla museli byt jak barak a asi by me vadilo to sviceni, staci kdyz je pustene PC nonstop a ja musim zakryvat diody od poweru a HDD Někde v bazaru jsem viděl mechanické hodinky pro slepce. Stačilo odklopit sklíčko a opatrně si šáhnout na ručky. Co třeba něco takového ?? tak dik si me potesil na hodinky vidim, i kdyz si je musim dat pred oblicej
norsi Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Vedle postele bilej budik Ikea Quartz a nejak mi to staci... Hodinky spej vsechny pekne spolu na vyhrazenym mistecku v pracovne... :-)
X-Bob Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Spím-li náhodou mimo domov (párkrát v roce - služební cesta, 2x motosraz), pak hodinky nikdy nesundávám a v tu chvíli jsou z nich "spací". Když jsem se zamyslel, jaké by jako přímo spací připadaly v úvahu, tak asi nejlépe ručičkové quartz. Bývají tenké, lehké a "netlačily" by asi na ruce... Svítit by asi měly (luminiscenčně)
vlah Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 a co nějaký budík s projektorem? Třeba http://hodinky.inshop.cz/inshop/budiky/bud...-s-projektorem/
Olda Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Zvláštní hodinky na spaní nemám, občas si některé jen zapomenu sundat. Na nočním stolku mám budík co po stisknutí horní stěny (stropu) promítne čas na stěnu. Jinak když je u nás pětiletý vnuk dostane na spaní do ruky nasvícené aviatory. Takový dudlík pro větší děti :-)
Návštěvník tolja Odesláno 16. března 2007 Nahlásit Odesláno 16. března 2007 Zdar Lorde.Když už Tě vaurien "načal",tak já si dovolím maličko přisadit =D http://www.aukro.cz/item172204730_slepecke...ne_funkcni.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se