blam Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 V 11. 3. 2013 v 13:34, bacero napsal: No to ti teda moc pěkně děkuju Ta lumi může být takhle i v reálu? vypadá to moc dobře No vubec nemas zac. :-D Zase to ber tak, ze u vybranych hodinek stejne nevydrzis dlouho. Tak to holt chodi. Lumi takto vydrzi, ale nekolik malo minut po nasviceni. Jinak ve tme jsou temer vsechny hodinky s lumi citelne.
bacero Odesláno 11. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2013 V 11. 3. 2013 v 14:01, blam napsal: No vubec nemas zac. :-D Zase to ber tak, ze u vybranych hodinek stejne nevydrzis dlouho. Tak to holt chodi. Lumi takto vydrzi, ale nekolik malo minut po nasviceni. Jinak ve tme jsou temer vsechny hodinky s lumi citelne. Ty z tý recenze bych fakt moc rád viděl. Ta lumi bude takhle světle do modra? Na foru je nikdo nemá? Kdyby je v Praze někde prodávali, tak bych je rád zkusil, i cena mi přijde dobrá. Myslím ,že jako hodinky v práci, by mi vydržely dlouho, střídal bych to s hnědou kůží. Jen vědět, jestli je hezčí ten bílý cifr, nebo s černým. Tah se mi taky líbí.
panedge Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Hodinky Epos jsou na objednavku,par kousku nekde maj,ale jinak spis objednat a pak 6 tydnu cekat.Jinak zrovna tenhle model to je tezka kopirka AT od Omegy.Aby te to za chvili nestvalo.
bacero Odesláno 11. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2013 V 11. 3. 2013 v 14:28, panedge napsal: Hodinky Epos jsou na objednavku,par kousku nekde maj,ale jinak spis objednat a pak 6 tydnu cekat.Jinak zrovna tenhle model to je tezka kopirka AT od Omegy.Aby te to za chvili nestvalo. Mně se AT líbí, ale zatím do nich nemohu jít. Nejen peníze jsou překážka. Ve srovnání s těmi ML Pontos day dayte, co bude na ruce působit "hodnotněji"? Je to blbej výraz, ale mám na mysli celek - design, kvalita, výraz, detaily, zpracování, značka. A z těch Epos bych asi zvažoval i tyto
Bison Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Teoreticky je můžeš vidět v hodinářství Marina Brože, ale určitě bych ověřil telefonicky. Hodinářství Brož naleznete v samém centru Prahy, na adrese: Václavské náměstí 28 (Pasáž Alfa) 11000 Praha 1Telefon: 224 234 951, 777 894 478 http://www.leteckehodinky.cz/
bacero Odesláno 11. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2013 V 11. 3. 2013 v 14:41, Bison napsal: Teoreticky je můžeš vidět v hodinářství Marina Brože, ale určitě bych ověřil telefonicky. Hodinářství Brož naleznete v samém centru Prahy, na adrese: Václavské náměstí 28 (Pasáž Alfa) 11000 Praha 1Telefon: 224 234 951, 777 894 478 http://www.leteckehodinky.cz/ Díky za tp. Volal jsem tam a nemají je.
Quido Morava Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 (upraveno) V 11. 3. 2013 v 14:16, bacero napsal: Ty z tý recenze bych fakt moc rád viděl. Ta lumi bude takhle světle do modra? Na foru je nikdo nemá? Kdyby je v Praze někde prodávali, tak bych je rád zkusil, i cena mi přijde dobrá. Myslím ,že jako hodinky v práci, by mi vydržely dlouho, střídal bych to s hnědou kůží. Jen vědět, jestli je hezčí ten bílý cifr, nebo s černým. Tah se mi taky líbí. kazdopadne je to kvalita za vybornou cenu, o tom zadna - vem ty s cernym cifrem (na mavym je obecne lepsi viditelnost rucicek i indexu - a predstav si tu lumi na cernym - uplna parada!)... a kdyby te prestaly bavit, napis mi, ja je vemu... Ediit: a vitej mezi chrono-pacosema !! Upraveno 11. března 2013 uživatelem Quido Morava
bacero Odesláno 11. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2013 V 11. 3. 2013 v 15:17, Quido Morava napsal: kazdopadne je to kvalita za vybornou cenu, o tom zadna - vem ty s cernym cifrem (na mavym je obecne lepsi viditelnost rucicek i indexu - a predstav si tu lumi na cernym - uplna parada!)... a kdyby te prestaly bavit, napis mi, ja je vemu... Ediit: a vitej mezi chrono-pacosema !! Je to hrozný, koukám do toho několik hodin denně. Už jsem našel i definitivní - B SOH nechrono black. Ale k mému zaměstnání nevhodné... Maximálně asi ty Omegy je strop. Na MI si moc nepotrpím, to jsem si dokázal už tímhle
skalis Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 (upraveno) V 11. 3. 2013 v 14:39, bacero napsal: Mně se AT líbí, ale zatím do nich nemohu jít. Nejen peníze jsou překážka. Ve srovnání s těmi ML Pontos day dayte, co bude na ruce působit "hodnotněji"? Je to blbej výraz, ale mám na mysli celek - design, kvalita, výraz, detaily, zpracování, značka. A z těch Epos bych asi zvažoval i tytoEpos neber. Je to divna znacka a velka cast produkce jsou kopirky jinejch znacek (vybrany kus jede na vlne novych Aqua Terra od Omegy). Za 30k sezenes autentickej model i mnohem lepsi znacky nez Epos. Upraveno 11. března 2013 uživatelem skalis
Quido Morava Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 V 11. 3. 2013 v 19:54, skalis napsal: Epos neber. Je to divna znacka a velka cast produkce jsou kopirky jinejch znacek (vybrany kus jede na vlne novych Aqua Terra od Omegy). Za 30k sezenes autentickej model i mnohem lepsi znacky nez Epos. např....? co je to "lepší" značka...?
bacero Odesláno 12. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2013 V 12. 3. 2013 v 7:05, Quido Morava napsal: např....? co je to "lepší" značka...? Poprosil bych ještě zkušenější o srovnání Epos s ML Pontos. Co bude působit lépe naruce - i pro majitele. Nejde mi o likviditu, ale dojem "kvalitní hodinky".
Micey Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Rozhodně ML. Minimálně o třídu vejš. Epos má pěkný, kvalitní hodinky, ale ML je jinde..
Quido Morava Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 V 12. 3. 2013 v 7:27, bacero napsal: Poprosil bych ještě zkušenější o srovnání Epos s ML Pontos. Co bude působit lépe naruce - i pro majitele. Nejde mi o likviditu, ale dojem "kvalitní hodinky". aha - vidiíš, a já to beru skoro přesně opačně... ale především se mi musí líbit - a to je věc nepřenositelná a šistě individuální
skalis Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 V 12. 3. 2013 v 7:05, Quido Morava napsal: např....? co je to "lepší" značka...?Lepsi znacka je takova, ktera neparazituje na popularnich designech znamejsich firem. Takze napr. ty Maurice Lacroix, nebo Longines, Archimede, Nomos, Junghans. Jasne, hodinky nebudou "jako Aqua Terra", ale rozhodne se mezi nimi da vybrat. O kvalite Eposu nemam pochyby, ale tyhle look-like hodinky brzy zacnou palit na zapesti. Jestli si to chce zakladatel vlakna vyzkouset, je to jeho vec, to je jen rada (vychazejici z osobni zkusenosti).
bacero Odesláno 12. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Lepsi znacka je takova, ktera neparazituje na popularnich designech znamejsich firem. Takze napr. ty Maurice Lacroix, nebo Longines, Archimede, Nomos, Junghans. Jasne, hodinky nebudou "jako Aqua Terra", ale rozhodne se mezi nimi da vybrat. O kvalite Eposu nemam pochyby, ale tyhle look-like hodinky brzy zacnou palit na zapesti. Jestli si to chce zakladatel vlakna vyzkouset, je to jeho vec, to je jen rada (vychazejici z osobni zkusenosti). Takovej názor je pro mne cennej a souhlasím. Nemyslel jsem kopii AT, ale něco podobně univerzálního. Jak prohlížím určitý vlákna, tak podobný dilema řeší víc začátečníků. Ale kdybych viděl nejdřív ty Epos, tak já bych vůbec nevěděl o nějaký podobnosti s AT a věřím, že většina běžných lidí by to vůbec nepoznala taky. Taky bych pro sebe bral tuto verzi. Jen nevím ta velikost 43mm... Ale tyhle jsou můj favorit, k tomu ještě navíc hnědou kůži
sashator Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 (upraveno) EDIT- duplicita Upraveno 12. března 2013 uživatelem sashator
sashator Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 A něco od Hamiltonu tě neoslovilo? Např. série Jazzmaster se blíží tvým požadavkům či model Thin-O-Matic. Hamilton je na tom co se týče kvality velice dobře a do limitu se určitě dostaneš. Dále mě pak napadá Longines- tam ale tvým požadavkům může odpovídat tak řada Conquest. A ještě bych nechtěl zapomenout na Oris- tam by se ti mohli líbit Oris Artix, jen už budou asi trochu přes limit. Já osobně bych asi vybíral právě ze čtveřice Hamilton, Longines, ML a Oris.... s Eposy nemám osobní zkušenost (pouze osahání v obchodě) a tudíž nemůžu objektivně posoudit kvalitu. Každopádně mi na nich taky vadí až příliš okatá podobnost s jinými značkami (konkrétně u zde uváděných je ta podobnost už za hranicí).A co se týče věhlasu značky, tak to je dost individuální- každý to má trochu jinak, je to zkrátka o subjektivním pocitu. Každopádně u širší veřejnosti uděláš asi nejvíc parády s Longines.A abys to měl pěkně pohromadě na obrázcích:
bacero Odesláno 13. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2013 to sashator díky za zajímavý tip. Souhlasím, že zn. Longines má dobrý "zvuk". Zařadím je do výběru. Chci takový nějaký kompromis, není mi 50, nechodím pořád v obleku, ale sportovně elegantní výraz se mi líbí.
Micey Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 (upraveno) Mi přijde, že nejlíp bys udělal přitlačit ještě tak pět a počkat si tady v inzerci na pěkný bondovky.. ty tě z toho můžou vyléčit. Cokoli jinýho bude stejnak jenom dočasná náhražka, bych řekl:) EDIT: No a nebo rovnou nějaký starší AT, koneckonců. Upraveno 13. března 2013 uživatelem Micey
sashator Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Já bych taky počkal, nedělal kompromisy a našetřil na AT, pokud se ti líbí tak všechno ostatní bude pravděpodobně jenom dočasná náhražka...ale chápu, pokud už nechceš čekat, hold musíš jenom počítat že až se pro ně jednou rozhodneš tak budeš mírně tratit ale to všichni známe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se