Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj lidi, dneska jsem se dival na F1 (ostatne jako vzdy :D) a vsiml jsem si, ze ma Kimi hodinky na prave ruce (ostatne jako ja :D), ale chci se zeptat, jestli nevite, co to jsou za hodinky? Nemel jsem moc casu najit lepsi fotku, ale treba nekdo bude vedet. Vecer pokud budu mit cas, tak se pokusim najit lepsi fotku.

EDIT: Myslim si, ze by to mohly byt TAG HEUER, alespon drive je nosil. (viz horni fotka)

Odesláno
Nejsou to ani jedny, ale má smlouvu s Tag Heuer tak nosí vícero jejich modelů.  Spíš by mě zajímal Alonso jestli ještě stále nosí Sandoz a nebo už přešel k něčemu lepšímu.

Proč by přecházel, když je hlavní reklamní hvězda Sandozu? To by byl hloupý...

Odesláno

Alonso a Hamilton už se stali ambasadory Tag Heuer a nosí Carrery, resp. Formule 1. Ale Raikkonen asi nový G-P od Ferrari nedostal, mně se zdá, že má pořád ty červený Tag Heuer F1 s černým tahem:

l2422368.jpg

Odesláno

Kimi ma novy model Formula od Tag Heuer a oba jezdci Mercedesu maji take tagy... tag je partner

viz :http://www.tagheuer.com/the-news/new-products/index.lbl?uh=0902A31B-08AB-4D7D-B8BD-9BB78A96BBB6&lang=en

Odesláno
2 Night  vïdíš to a ty tady kecáš:  Byl by hloupý, kdyby odcházel  :cool:  Tak buď je hloupý nebo ty víš prd.  :lol:  :lol: :lol:

Já ho viděl, když měl na ruce Sandoz. Ale omlouvám se za mystifikaci.

Buď mu dali jinde víc a nebo není pevně smluvně vázán.

No a pokud si objednal kvůli mému nepřesnému příspěvku dneska Sandoz, tak se ti omlouvám dvojnásob :D

Návštěvník Kamil
Odesláno
Největší koule má stejně Massa, kterej nosí démonický Richard Mille RM009 s tourbillonem - prej váží (hodinky, ne Massa) nějakejch třicet gramů...

Nemyslel jsi 300 gramů? :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...