mydlinkaTM Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 (upraveno) Ahoj, nevíte co je tohle za model? Myslel jsem si, že GA-100. Ale takovouhle barevnou kombinaci jsem ještě neviděl. A taky mi na nich chybí pár drobných nápisů, takže asi fejk Upraveno 15. března 2013 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 GA-100 (jestli to není nějaký "fake") Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 15. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Říkal jsem si, ale spíš se přikláním k tomu "fejku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 1 :ten mini cifr nemá "děrovanou" ručičku 2 : zvláštní deformovaný font nápisu G-Shock na bezelu 3 : ručky jsou pokud vím komplet barevné (né takhle ukončené)4 : .... Ale možná se pletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 je to fejk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Tááák a hotovo je tam toho opravdu moc jiného . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Podle mě je to s největší pravděpodobností fejk vycházející z kombinace žluté varianty GA-100A-9AER a černé varianty GA100-1A1. Zcela jasně je to vidět na nápisu G-Shock, který není takřka vůbec "zahlouben", na horním mini ciferníčku je nesouvislá stupnice a vůbec barvy jsou takové mdlé a fonty rozmazané. Pro srovnání: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 jsou nabízený na aukro.cz (teď jsem je tam viděl) tak tě zarazí už ta cena 890Kč je podezřele nízká. Je to fekj, jak blázen a hodnota těch hodinek je minimální. ruce pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Musel jsem je najít Cituji : "Nabízím tyto luxusní hodinky Casio g-shock, hodinky mi ležely na poličce přikryté a nepoužíval jsem je, prodávám jen samotné hodinky, pro další info, prosím piště na můj uvedený e-mail, rád zoodpovím všechny dotazy, Děkuji!!" A já hlupák myslel že G-Shock jsou "pracovní" a oni to jsou "luxusní" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 na aukro se to fejky g-shock dost hemží, ale většinou je to model DW-6900, tenhle model jsem viděl vlastně poprvé. Měřítkem fejku, je už vlastně neznámá barevná kombinace, pokud ji nenajdu nikde jinde na netu s podrobným popisem (např. že je to limitka apod.) tak ruce pryč. a ten popis hodinek, mluví za vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 15. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Díky za "prověření", ta barevná kombinace se mi zdála divná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maryskov Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Ahoj, co je na G-shockách jiného kromě designu oproti klasickým Casio, co mají navíc? Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maryskov Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 a jaký je rozdíl mezi G-shock a Baby-G další díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Na géčkách je hlavně to, že potřebujeme mít nějaký casia, co budou vůbec stát za zbírání :-) takže jsme si z nich udělali virtuálně něco extra :-)) Objektivně by měly být odolnější než jiné casia. Čas od času se na nich jako prvních casiích objeví nějaká extra fce - solár, rádio, podsvětlení místo žárovky... Baby-G jsou menší, pro děti či ženy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se