Jad Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Odesláno 18. března 2007 Zdravím. Stal jsem se šťastným majitelem leteckých Prim automatic, bohužel nefunkčních. Slyšel jsem, že je možné poslat hodiky na opravu a renovaci přímo do továrny. Chtěl jsem se zeptat, jaké s tímto máte zkušenosti, co se týče trvání oprav, ceny atd. Nebo mám svěřit opravu "obyčejnému" hodináři? Děkuji.
watch Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Odesláno 18. března 2007 U Eltonu dostanes stoprocentni kvalitu . Nikdo si pokud vim na renovace u Eltonu nestezoval. Cena je adekvatni. U sikovneho hodinare to muze byt levnejsi, pokud ma nahradni dily.
xmenm05 Odesláno 19. března 2007 Nahlásit Odesláno 19. března 2007 Záleží jak moc máš ty hodinky rád. Pokud se na to díváš tak, že už jich moc není, nové nebudou a přesně tenhle kousek prostě mít musíš a chceš, potom elton. Tím spíš, pokud je chceš na nošení - převléct do nerezu. Klasický hodinář taky umí čarovat, ale očas nemá náhradní díly a (až na jednoho, kterého mi doporučil člen fóra) zatím mi každý hodinář hodinky trošku škrábnul ... . Takže vybírat pečlivě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se