Hasňa Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Ještě že jsou tady firmy, např. IWC, které každou svoji dodávku ocele pečlivě testují. Fakt? No faajn. :-)
speedmaster Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Ja mel objednane kompozitove Luminory. Kdyz jsem si dovolil ponekolikate dotaz, kdy ty hodinky skoro po roce a pul hodlaji dodat, tak se mi dostalo jen arogantni odpovedi "trpelivost". Na veceri s Panerai tady v Praze jsem se snazil reprezentantovi Panerai vysvetlit, ze to uz trochu prehani. Odpovedi bylo, ze se jim kompozitove Luminory "droli", takze je nebudou vlastne vubec davat na trh... Chovani tedy vybrane opravdu nemaji.Kazdopadne keramiku ma Panerai zvladnutou velmi dobre, know-how si vzali od IWC - je to jedna skupina. Subjektivne mam z keramiky od Panerai pocit vetsi solidnosti (barevnostne tmavsi) nez u IWC, ale muze to byt zpusobene jen rozdily designu mezi pouzdry Top Gunu vs. Luminoru.
Radek Brno Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Je to jako u kol z karbonu. V začátcích byly neustále problémy a rámy praskaly, dnes je to prakticky standard. To stejné bude u nových materiálů u hodinek až se vychytají dětské potíže.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se