Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to vlastne uz popsano i primo v odpovedi od Longines, kterou jsem daval vyse:

Please be kindly informed that, in the past the Longines logo on the dial of this particular model of watch was like a sticker. Nowadays, in order to improve the quality of our products (especially light reflection), we decided to paint both parts of the dial.

Odesláno

Aha,tak maj dopisem pravdu,z těch fotek to vypadalo jako lepený.Ale to není nic na závadu,spoustu majitelů třeba Breitling milovalo právě malovaný logo a na plastický si ne a ne zvyknout.Jenom Ti touhle cestou pogratuluju k výběru hodinek,které jménem firmy neurazí (právě naopak,Longines je ve Swatch group zařazena mezi špičkové firmy),skvěle poslouží (mají i  signovanou Etu) a při tom finančně neomezí.Paráda.

http://www.youtube.com/watch?v=2rr6pSYAWiM

Odesláno

Diky za gratulaci i super video! To, ze je ETA signovana jsem netusil. Jsou to moje prvni automaty a i kdyz jsem k nim uz prikoupil dalsi, tak jsem z HC stale nadseny.

Odesláno (upraveno)

Vypada to, ze s tim logem jsi na tom stejne jako ja. Celkem by me zajimalo, kolik tehle verzi bylo vlastne vyrobeno, kdyz ted prisli s dalsi novou verzi.

Upraveno uživatelem Conn
  • po měsících...
Odesláno

Já je mám z roku 2011 a logo je tištění, neřeším to, jsou prostě skvělý :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...