Conn Odesláno 13. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Je to vlastne uz popsano i primo v odpovedi od Longines, kterou jsem daval vyse: Please be kindly informed that, in the past the Longines logo on the dial of this particular model of watch was like a sticker. Nowadays, in order to improve the quality of our products (especially light reflection), we decided to paint both parts of the dial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Aha,tak maj dopisem pravdu,z těch fotek to vypadalo jako lepený.Ale to není nic na závadu,spoustu majitelů třeba Breitling milovalo právě malovaný logo a na plastický si ne a ne zvyknout.Jenom Ti touhle cestou pogratuluju k výběru hodinek,které jménem firmy neurazí (právě naopak,Longines je ve Swatch group zařazena mezi špičkové firmy),skvěle poslouží (mají i signovanou Etu) a při tom finančně neomezí.Paráda. http://www.youtube.com/watch?v=2rr6pSYAWiM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conn Odesláno 13. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Diky za gratulaci i super video! To, ze je ETA signovana jsem netusil. Jsou to moje prvni automaty a i kdyz jsem k nim uz prikoupil dalsi, tak jsem z HC stale nadseny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Má a mělo je tu spoustu lidí a nebýt věčného hledání něčeho co snad ani pro nás neexistuje,něčeho takového jako jsou ,,konečné" hodinky,ještě stále by se z nich těšili.Ale chronobundus velí jít dál a moc se nezastavovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conn Odesláno 13. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Tak to souhlasim, vzdyt je tolik hezkych hodinek, ktere clovek proste potrebuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan. Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 Před časem jsem si koupil Hydroconquest (quartzové) v Basileji a řekl bych, že to logo je také není plastické. dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conn Odesláno 18. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 (upraveno) Vypada to, ze s tim logem jsi na tom stejne jako ja. Celkem by me zajimalo, kolik tehle verzi bylo vlastne vyrobeno, kdyz ted prisli s dalsi novou verzi. Upraveno 18. června 2013 uživatelem Conn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenoch Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Já je kupoval před třemi dny a je to logo nějaký natištěný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Já je mám z roku 2011 a logo je tištění, neřeším to, jsou prostě skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se