Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobrý den!

Není to tak dávno, co jsem narazil na toto fórum a od té doby nemohu od monitoru odlepit oči.Posted Image Jak to jistě všichni znáte, jala se mě nutkavá touha pořídit si svoje zatím první automaty.Posted Image Po několikanočním i denním pročítání všech možných diskuzí zde na fóru jsem měl jasno, které hodinky chci. Objektem mé touhy se staly právě x-windy. Pocitově mě to k nim velmi táhne a už mám v hlavě i návrh řemínku, který bych si rád nechal zhotovit od zdejšího mistra simona.Posted Image Ovšem, ač je to poněkud jiný styl, líbí se mi i některé Longinesy. Jsem v tomto oboru zatím naprostým laikem a začátečníkem, ale rád bych vás poprosil, zda byste si dovolili srovnat kvalitu zpracování obou značek. Jde mi o kvalitu práce, ne o jméno... Posted Image Zde jsem zatím vyčetl, že u Hamiltonů je to "hodně muziky za relativně málo peněz"... Za případnou stupiditu dotazu se omlouvám, ale jak říkám, nejsem znalec...Posted Image Děkuji...

Ahoj - Longines je co do kvality určitě výše než Hamilton - ona i cena je jinde. Tady na fóru zrovna moc Longines nejede - je tady hodně opomíjen, "frčí" tady jiné značky. Každopádně vybírat si hodinky k obleku, byly by to určitě hodinky právě od Longines.

Záleží, jak chodíš oblíkán a co využiješ - no a pak taky rozpočet :-)

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno (upraveno)

X-windy jsou čupr pro hodinky pro ty, co neváží 30 kilo a nevypadají, jak nalomená tuška.

Vím, o čem mluvím. Jedny jsem měl a vzpomínám na ně s lovem.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

X-windy jsou čupr pro hodinky pro ty, co neváží 30 kilo a nevypadají, jak nalomená tuška. 

Přesně, taky jsem je měl. Řekl bych, že jsou nezbytnou průpravou každého člena chronomagu, další stupeň, který následuje po Seiko Monster.

Odesláno

čili - já bych je mohl mít? :-)

Ty jo. Bejku, ty bys je mohl mít, bo máš bicáky i na zádech a krk nemáš vůbec. Ramena Ti končí u uší.

Přesně, taky jsem je měl. Řekl bych, že jsou nezbytnou průpravou každého člena chronomagu, další stupeň, který následuje po Seiko Monster.

Taky jsem prošel touto cestou trnitou, jen na začátku byly místo Monster jiná Seika-SKX 173.

Odesláno

Taky jsem prošel touto cestou trnitou, jen na začátku byly místo Monster jiná Seika-SKX 173.

No ba, tahle cesta je věru trnitá, dlouhá, finančně náročná a pěkně ztrátová :-(.

• po měsících...
Odesláno

No sláva! Rozhodující slovo padlo, takže po těch měsících/letech mají kupující jasno! :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...