Milis Odesláno 22. března 2007 Nahlásit Odesláno 22. března 2007 no tyhle sice vojenske nejsou ale dle popisu prodejce to bude raritka kterou bychom nemeli minout :-)))))http://www.aukro.cz/item176374151_hodinky_rolex_omega.html Já tomu nerozumím. Někdo, i když nový (kongo), se tady na něco slušně zeptá a vy z toho uděláte bramboračku s naprosto nesouvisejícími bláboly. A pak si někde vedle budete stěžovat na zaplevelování vláken. Nešlo by tyhle pitomé diskuze o facích a policajtech přesunout jinam nebo rovnou smazat, když to přímo nesouvisí s tématem? OMFG - napis adminum ze se hlasis na cenzora a budes hlidat aby se diskuse nezvrhavaly nespravnym smerem :-)) myslim, ze to bude ale prace na cely uvazek :-)) Založ si firmu na hlídání aukráckejch faků a podobnejch hovadin, a budeš mít taky práci na plnej úvazek. Pak si o tom třeba udělej nový vlákno a já ti slibuju, že do toho nebudu přispívat, a když, tak jen s příspěvky o fakách. Já jen že mě trošku štve, že se někdo na něco zeptá, dozví se úplný hovno a navrch dostane hysterickej pojeb.
grga_pitic Odesláno 22. března 2007 Nahlásit Odesláno 22. března 2007 Já tomu nerozumím. Někdo, i když nový (kongo), se tady na něco slušně zeptá a vy z toho uděláte bramboračku s naprosto nesouvisejícími bláboly. A pak si někde vedle budete stěžovat na zaplevelování vláken. Nešlo by tyhle pitomé diskuze o facích a policajtech přesunout jinam nebo rovnou smazat, když to přímo nesouvisí s tématem? OMFG - napis adminum ze se hlasis na cenzora a budes hlidat aby se diskuse nezvrhavaly nespravnym smerem :-)) myslim, ze to bude ale prace na cely uvazek :-)) Založ si firmu na hlídání aukráckejch faků a podobnejch hovadin, a budeš mít taky práci na plnej úvazek. Pak si o tom třeba udělej nový vlákno a já ti slibuju, že do toho nebudu přispívat, a když, tak jen s příspěvky o fakách. Já jen že mě trošku štve, že se někdo na něco zeptá, dozví se úplný hovno a navrch dostane hysterickej pojeb. Radeji nic, chodim se sem pobavit a ne se stresovat nebo se s nekym hadat - kazdy asi tohle forum vidi jinak ale 100 lidi 100 pohledu....
kongo Odesláno 22. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2007 Já tomu nerozumím. Někdo, i když nový (kongo), se tady na něco slušně zeptá a vy z toho uděláte bramboračku s naprosto nesouvisejícími bláboly. A pak si někde vedle budete stěžovat na zaplevelování vláken. Nešlo by tyhle pitomé diskuze o facích a policajtech přesunout jinam nebo rovnou smazat, když to přímo nesouvisí s tématem? OMFG - napis adminum ze se hlasis na cenzora a budes hlidat aby se diskuse nezvrhavaly nespravnym smerem :-)) myslim, ze to bude ale prace na cely uvazek :-)) Založ si firmu na hlídání aukráckejch faků a podobnejch hovadin, a budeš mít taky práci na plnej úvazek. Pak si o tom třeba udělej nový vlákno a já ti slibuju, že do toho nebudu přispívat, a když, tak jen s příspěvky o fakách. Já jen že mě trošku štve, že se někdo na něco zeptá, dozví se úplný hovno a navrch dostane hysterickej pojeb. Děkuji za zastání! To že tu jsem krátko si uvědomuji. Jak jsem již psal můj koníček je vojenská historie, takže mám zkušenosti s fóry z jiného soudku, ale vesměs je to všude stejné. Vím že když kdokoli z Vás zabrousí na military fórum, s radostí podám o daném tématu vysilující výklad (pokud o něm budu něco vědět ) a otázku aukro blábolů a lumpů zajisté najdete v kolonce AUKRO. Pokud se někoho můj předešlý příspěvek dotknul, tak se mu upřímně omlouvám, ale pokud budete do témat cpát nesouvisející věci bude asi lepší si založit nějaký blog a poté jen listovat a hledat týdny co by jste chtěli vědět.
Milis Odesláno 22. března 2007 Nahlásit Odesláno 22. března 2007 Tak doufám, že tě tohle uvítání neodradilo a že si tohle fórum zamiluješ, jak si ho tady zamilovala většina z nás, třeba i pro jeho přívětivost k novým členům a pro celkovou slušnost. Pro hnidopichy : O tom, že jsem použil slova hovno a jebat, vím.
sibirnaya Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Odesláno 23. března 2007 Děkuji za odpověď! Srandu z vyčůraných lidí si můžete (a jistě také děláte) v jiných tématech! Mě zajíma historie hodinek a né vaše hloupé chychtání se výplodům fantasie!!! sorry, ale na me tohle vyznelo dost agresivne, proto asi byla grgova reakce jaka byla...
Návštěvník tolja Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Odesláno 23. března 2007 Děkuji za odpověď! Srandu z vyčůraných lidí si můžete (a jistě také děláte) v jiných tématech! Mě zajíma historie hodinek a né vaše hloupé chychtání se výplodům fantasie!!! sorry, ale na me tohle vyznelo dost agresivne, proto asi byla grgova reakce jaka byla... Tak,tak.Grgova reakce šla více proti formě,než obsahu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se