Jeronimo Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 Dech beroucí, třeba se jednou objeví v místním prodejním vlákně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 28. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 Dech beroucí, třeba se jednou objeví v místním prodejním vlákně.. Díky za pochvalu. na živo jsou ještě lepší. Fotil jsem to jen mobilem.... jedno vím jistě, v prodejním vlákně za mého života neskončí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 Přijmi mou gratulaci! Nádherné hodinky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 30. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Díky všem za gratulaci k dobře odvedené práci, jsem s hodinkami spokojený. Kam přijdu tam zaujmou. Dnes v práci prošli rukama snad všech kolegů . Jsem hrozně rád, že se mi podařilo tyto Doxy sehnat a ještě je uvést do původního stavu. Prvně jsem na ně narazil zde na fóru, někdo se tu s nimi chlubil v automatech. Opravdu mě dostaly. Jednoduchá elegance, přitom nadčasová. A ten datum na pozici 11..... prostě mě okouzlily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 To je povedená renovace, za pár korun máš super hodinky, paráda.Jen škoda, že ten nápis Doxa Grafic při renovaci trošku přibral, ten původní tenký font byl lepší.I když... ono je to asi malovaný rukou, ten renovovanej ciferník, alespoň to tak působí. Takže nebudu hledat vady na kráse a ještě jednou to zopakuju - SUPEEER!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Automaty mám já, přidávám dva rychlocvaky mobilem, tak omluvte kvalitu. Jinak strojovnu asi netřeba komentovat, je prostě úžasná. Cifr asi stejný případ, už jsem u Chrzana dva cifry restauroval a tak tam tenhle asi půjde také, byť pořád váhám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Také bych poprosil o kontakt na pana Chrzana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 30. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 AhojBlahopřeji moc, reinkarnace je skvělá a prosím o kontakt do SZ na pana Chrzana...řeším podobné...Děkuji!!! Ahoj, díky a kontakt máš v SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 30. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 To je povedená renovace, za pár korun máš super hodinky, paráda.Jen škoda, že ten nápis Doxa Grafic při renovaci trošku přibral, ten původní tenký font byl lepší.I když... ono je to asi malovaný rukou, ten renovovanej ciferník, alespoň to tak působí. Takže nebudu hledat vady na kráse a ještě jednou to zopakuju - SUPEEER!!! Přesně tak, za trochu peněz nehorázně muziky :-). Font je sice o malinko silnější, ani ne tak u samotného nápisu DOXA jako u "grafic" ale není to tak hrozně masivní, ta fotka samotného ciferníku je hodně zvětšená. Takže to není nijak do očí bijící... až si říkám, že ten tenouličký nápis SWISS mohl být také silnější :-)) Ale v závěru jsem nadšený z celkového výsledku tak, že je ani nechci sundat z ruky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 30. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Automaty mám já, přidávám dva rychlocvaky mobilem, tak omluvte kvalitu. Jinak strojovnu asi netřeba komentovat, je prostě úžasná. Cifr asi stejný případ, už jsem u Chrzana dva cifry restauroval a tak tam tenhle asi půjde také, byť pořád váhám. Ten strojek v nich je opravdu úžasný. Nekupoval jsi je tady na foru od nějakého člena? Chvilku byly v prodejní sekci. Koukal jsem po nich a pak i napsal, ale byly rychle pryč. Každopádně od té doby jsem je hledal. Prostě jako s manželkou - láska na první pohled . Ten cifr bych Chrzanovi poslal, dá jim to úplně jiný level.... já ho po tomhle můžu jen chválit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 30. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Také bych poprosil o kontakt na pana Chrzana Už ho máš v SZ :-). Co mu chceš poslat? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Už ho máš v SZ :-). Co mu chceš poslat? :-) Rád bych dal do kupy tyto gubky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StK323f Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Opravdová nádhera, Ty hodinky jsou moc krásný a ta proměna je úžasná. Taky jsem se snažil zrenovovat pro otce staré hodinky jeho táty (Candino) ale na cifr nedošlo. No možná ještě popřemýšlím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 1. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Opravdová nádhera, Ty hodinky jsou moc krásný a ta proměna je úžasná. Taky jsem se snažil zrenovovat pro otce staré hodinky jeho táty (Candino) ale na cifr nedošlo. No možná ještě popřemýšlím. Ahoj, díky za pochvalu. Původně jsem je chtěl nosit jen košily a to vyjímečně. Jenže od čtvrtka jsem je nesundal z ruky . Zatím s nimi sklízím úspěch kamkoli přijdu, prý velmi dobré nové hodinky s takovým tím "old school".... a já je chladím tím, že to není jako old school, že jsou z roku cca 1959 Na tvé Candino jsem koukal, vypadají dobře. A i ciferník je solidní, lumi sice zašlá, ale jinak dobrý.... ten můj byl úplná ruina, takže jsem do přetisku jít musel a nelituji toho. Tahle volba je na tobě... můžeš mu zkusit napsat, kolik by chtěl za cifr s lumi. Mám tu vlákno ve všeobecné diskuzi jen o přetisku cifrů. Dával jsem tam vše co šlo a někdo tam přihodil ukázku přetisku vojenských Eterna (dělal ho taky p. Chrzan) - mrkni sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60697-renovace-cifern%C3%ADku/page-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 1. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Rád bych dal do kupy tyto gubky A nšel by jen vyčistit?.... nebo je tam oxidace? určo by si zasloužily prokouknout.... Chrzan má v galerii jen ciferník GUB, vůbec nevypadá špatně..... http://www.renowacjatarcz.pl/galeria2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Tak teda film skončil a já ti sem mám něco napsat jo ? No hodinky původní stav strašný, teď o něco lepšejší.... vždyť víš Jen tak dál a přál bych si, aby víc lidí, kteří se pustí do takovéto renovace svůj záměr dotáhlo do konceAMEN !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 2. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2013 Tak teda film skončil a já ti sem mám něco napsat jo ? No hodinky původní stav strašný, teď o něco lepšejší.... vždyť víš Jen tak dál a přál bych si, aby víc lidí, kteří se pustí do takovéto renovace svůj záměr dotáhlo do konceAMEN !!!!! No sakra chlape, to byl ale hodně dlouhej film . Ale vážím si tvé upřímnosti, jsem rád, že jsou o něco lepší než původní stav... jen ten řemínek mi nějak zůstává v oku, že jsi na něj musel upozornit ;-). A k tomu poslednímu?! Naprosto souhlásím - AMEN BRATŘE !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2013 No jo no, tak řemenů je všude mraky. To je ten nejmenší problém. Hlavně že máš origo sponu a řemen se určitě sežene časem. Nebo napiš ZRNOvi ať ti udělá ten samý ve správný šíři. To je to nejmenší. Navíc když už ti Chrzán udělal tolik muziky a tvůj hodinář taky za tak málo peněz, tak napiš přímo do DOXA, ať ti pošlou kalkulaci na repliku originálu. Levný to nebude. Jinak hodinky super, krásný a pecka. BTW nejsi náhodou z Prahy? Zrovna minulý týden jsem si psal s Kidem z forá, že bychom dali pivo a vzali etuje, Určitě by se ještě lidi připojili, takže bychom mohli vyměnit závistivé pohledy za naše vintage kousky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 3. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2013 No jo no, tak řemenů je všude mraky. To je ten nejmenší problém. Hlavně že máš origo sponu a řemen se určitě sežene časem. Nebo napiš ZRNOvi ať ti udělá ten samý ve správný šíři. To je to nejmenší. Navíc když už ti Chrzán udělal tolik muziky a tvůj hodinář taky za tak málo peněz, tak napiš přímo do DOXA, ať ti pošlou kalkulaci na repliku originálu. Levný to nebude. Jinak hodinky super, krásný a pecka. BTW nejsi náhodou z Prahy? Zrovna minulý týden jsem si psal s Kidem z forá, že bychom dali pivo a vzali etuje, Určitě by se ještě lidi připojili, takže bychom mohli vyměnit závistivé pohledy za naše vintage kousky...... To sice jsou, ale ne origoš Doxa, takže nebudu škarohlíd, počkám než se ošoupe, odrbe a propotí a pak koupím velikostně správný a prohodím jen tu sponu . Využít kvalit mistra Zrna mě už napadlo, ale spíš na mé letecké omegy - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59857-omega-pilotky/page-2 zrovna dneska jsem si je vzal na provětrání do práce. Psát přímo do Doxa se mi nechce, hodinky chci nosit častěji, takže budu volit levnější variantu - klasickou černou kůži a jak jsem sponu budu prohazovat . Každopádně díky za pochvalu hodinek, ta vždycky potěší. Z Prahy nejsem, mám to cca 60 km, takže dorazit bych mohl jen asi ne v dohledné době. Před devíti měsíci jsem si objednal jedny hodinky s pravidelným budíčkem (projevuje se každé dvě hodiny s naprostou přesností + - 2 s/den), manželka byla na mě tak hodná, že mi k nim grátis přidala ještě jedny. Zítra si je jdu vyzvednout z porodnice. Ovšem musím uznat, že je to fain, mám na každou ruku jednu a nosí se fakt dobře . Tvoji vintage sbírku bych, ale určitě rád omrknul, takže na podzim se rozhodně domluvíme - i s tím pivkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StK323f Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Ty jo tak to gratuluju!!! dvojnásobnej otec. Potěš. Mě to stačí tak jak to mám. Mám sice taky dvě ale jsou od sebe 2,5 roku. Jinak jsem panu Chrzanovi psal. Odpověděl rychle. Černý cifr umí i s obnovením lumi. Celkem chce 80 euro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se