Vit Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Odesláno 30. března 2013 "Potřeboval" jsem hodinky na plavání a pořídil jsem si tyto Timexy:
ggrand Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Odesláno 31. března 2013 Gratuluju. Proč zrovna tyhle? Sklíčko je sklo? Máš možnost vyzkoušet ovládání na nějakém iZařízení? Jaký je displej-při pohledu zespod od 6hodinové pozice invertuje?
Vit Odesláno 1. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 (upraveno) V 31. 3. 2013 v 18:02, ggrand napsal: Gratuluju. Proč zrovna tyhle? Sklíčko je sklo? Máš možnost vyzkoušet ovládání na nějakém iZařízení? Jaký je displej-při pohledu zespod od 6hodinové pozice invertuje? Děkuju.Sklíčko je akrylátové.Při pohledu zdespodu (pozice 6 hodin) je čas dobře čitelný i při velkém úhlu pohledu. Čísla jsou pořád černá, jen pozadí se změní ze zelené na hnědou.I zařízení nemám a neplánuju ho. Proč?Hodinky jsou lehké, pohodlné, mají počítání až na 100 mezičasů (v mém případě bazénů) a jsou relativně levné (viz ZDE). Upraveno 1. dubna 2013 uživatelem Vit
ggrand Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 (upraveno) Díky za odpověď. Tak jejich zajímavostí je právě možnost ovládat muziku, tak mě zajímalo, jestli to používáš a na jakém principu to funguje. To sklíčko mě zajímalo kvůli porovnání s jinýma Ironmanama. Ohledně toho displeje, to jenom tak. Je mi záhadou, proč levný Timex je schopný udělat tak výborné displeje a Casio ne.EDIT: Pro ostatní o co mi šlo s displejem : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32246-moje-sbirka/page-5&do=findComment&comment=584825 Upraveno 1. dubna 2013 uživatelem ggrand
Vit Odesláno 1. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 (upraveno) V 1. 4. 2013 v 19:37, ggrand napsal: Díky za odpověď. Tak jejich zajímavostí je právě možnost ovládat muziku, tak mě zajímalo, jestli to používáš a na jakém principu to funguje. To sklíčko mě zajímalo kvůli porovnání s jinýma Ironmanama. Ohledně toho displeje, to jenom tak. Je mi záhadou, proč levný Timex je schopný udělat tak výborné displeje a Casio ne.EDIT: Pro ostatní o co mi šlo s displejem : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32246-moje-sbirka/page-5&do=findComment&comment=584825Je k tomu takový šváb, který se do zřízení zapíchne. Je součástí balení. Upraveno 1. dubna 2013 uživatelem Vit
Vit Odesláno 23. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Občas je beru nejen do bazenu, ale i na výlety.
Vit Odesláno 28. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 (upraveno) Včera se mi letos poprvé podařilo zaplavat 1km pod 25 minut.(jsem amatér - samouk) Upraveno 28. dubna 2016 uživatelem Vit
guca Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Pěkné Timexy, já svoje po dlouhé době taky "vyvenčil". Cca 8 let jely na původní baterii. Tak dnes dostaly novou baterii a tlakovku a hurá ven.
Vit Odesláno 22. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Při koupání v Kurovickém lomu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se