Ondrej71 Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Odesláno 16. května 2013 Jsou nádherné, velké gratulace . Toto jsou jedny z hodinek, na které koukám už docela dlouho, dávám tomu rok, maximálně dva než si je taky pořídím
bed Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 V 11. 5. 2013 v 12:43, Georf napsal: Těsně před bouřkou...Ááááááá.....koukám krajan,zastávka U Pietasu.
petr0793 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Ten Steinhart dělá tak krásné a designově originální hodinky... :-))A IWC je tupě opráskne a drze je prodáva za 10-ti a více násobek. Asi se opakuji, ale skromně si myslím, že tuto značku zde opravdovi milovníci hodinek namají zapotřebí.(Napadá mě heslo z oblasti gastronomie: " Raději lžičku medu než kýbl sraček " .)
Ivanhoe34 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 V 16. 6. 2013 v 5:24, petr0793 napsal: Ten Steinhart dělá tak krásné a designově originální hodinky... :-))A IWC je tupě opráskne a drze je prodáva za 10-ti a více násobek. Asi se opakuji, ale skromně si myslím, že tuto značku zde opravdovi milovníci hodinek namají zapotřebí.(Napadá mě heslo z oblasti gastronomie: " Raději lžičku medu než kýbl sraček " .)Uz sa ti ulavilo?
Ivanhoe34 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 (upraveno) Ked sa mi pacia pilotky a nemam na IWC, kupim si radsej nieco podobne od Steinhartu... vzdy lepsie ako fejky... Upraveno 16. června 2013 uživatelem Ivanhoe34
panedge Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 V 16. 6. 2013 v 5:24, petr0793 napsal: Ten Steinhart dělá tak krásné a designově originální hodinky... :-)) A IWC je tupě opráskne a drze je prodáva za 10-ti a více násobek. Asi se opakuji, ale skromně si myslím, že tuto značku zde opravdovi milovníci hodinek namají zapotřebí. (Napadá mě heslo z oblasti gastronomie: " Raději lžičku medu než kýbl sraček " .)Ty ses milovnik jak prase.
zekon7302 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 V 16. 6. 2013 v 5:24, petr0793 napsal: Ten Steinhart dělá tak krásné a designově originální hodinky... :-))A IWC je tupě opráskne a drze je prodáva za 10-ti a více násobek.Asi se opakuji, ale skromně si myslím, že tuto značku zde opravdovi milovníci hodinek namají zapotřebí.(Napadá mě heslo z oblasti gastronomie: " Raději lžičku medu než kýbl sraček " .)tak schválně,naplň ten kýbl,zajímá mně tvůj přehled
Jirkasirka Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Odesláno 16. září 2013 Zdravím, dnes jsem koukal na fotky k prodejnímu inzerátu Georfa a narazil na Tvůj příspěvek. Tvá poznámka je jistě přínosem pro toto fórum, ale nějak mi uniká smysl, proč tedy vůbec jdeš do vlákna, které se jmenuje "Steinhart Nav B-Chrono II mit Lederband"? Souhlasím s názorem, že hodinky jsou to hezké a v poměru strojek vs. cena i výhodné. Ano, opravdu každý nemá na IWC a i takové to "levné" hodinky mohou být pro někoho vysněné dreamwatche. Označení opravdový milovník hodinek v Tvém případě pravděpodobně znamená něco jiného než mám na mysli já i pan hodinář. V 16. 6. 2013 v 5:24, petr0793 napsal: Ten Steinhart dělá tak krásné a designově originální hodinky... :-))A IWC je tupě opráskne a drze je prodáva za 10-ti a více násobek.Asi se opakuji, ale skromně si myslím, že tuto značku zde opravdovi milovníci hodinek namají zapotřebí.(Napadá mě heslo z oblasti gastronomie: " Raději lžičku medu než kýbl sraček " .)
Ondrej71 Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Odesláno 16. září 2013 Mlčeti zlato ... V 16. 6. 2013 v 5:24, petr0793 napsal: Ten Steinhart dělá tak krásné a designově originální hodinky... :-))A IWC je tupě opráskne a drze je prodáva za 10-ti a více násobek.Asi se opakuji, ale skromně si myslím, že tuto značku zde opravdovi milovníci hodinek namají zapotřebí.(Napadá mě heslo z oblasti gastronomie: " Raději lžičku medu než kýbl sraček " .)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se