Návštěvník swanieck Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Odesláno 31. března 2013 My na jihu Moravy tady máme krásné svátky "jara" a letní čas zuří všude kolem nás, ale náladu si zkazit nedáme. W Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
saida Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Odesláno 31. března 2013 Koukám, že na jižní moravě to máte v poho. silnice včetně místních komunikací beze sněhu tak jakýpak reklamace.
zekon7302 Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Odesláno 31. března 2013 no mají to celkem v klidu,chtěl jsem to dát původně do,,potápky na jaře" ale asi by to nebylo ono Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a takhle to vypadá před barákem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. fakt letní čas
Sedlin Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Odesláno 31. března 2013 no mají to celkem v klidu,chtěl jsem to dát původně do,,potápky na jaře" ale asi by to nebylo ono IMG1355.jpga takhle to vypadá před barákemIMG1352.jpgIMG1353.jpgfakt letní čas hrdině jsem si dnes vyšel na procházku v teniskách s falešným utěšováním sebe sama: "Stejně půjdu jen po silnici a na té se sníh přece nedrží, takže tenisky stačí". Kopce v okolí brněnské přehrady skýtali stejně "nádherné" pohledy jako na tvých fotkách. Prožíval jsem ten "vánočně" letní čas celým tělem, obzvláště chodidly a holeněmi, když jsem se brodil patnácti čísly sněhu s veselým popěvkem na rtech v duchu soutěže: "Vymysli novou slovní vulgaritu"
Quido Morava Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 (upraveno) Asi by bylo vhodnější zavést téma Velikonoce na sněhu ani se mi nechtělo v té kose sundávat hodinky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. dubna 2013 uživatelem Quido Morava
Quido Morava Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 i dnes to ráno zcela jarní nebylo:- 4°C a mlha - viz Co máte dnes na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se