ejkej Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 Ahojte, vedel by mi niekto prosím povedať rozdiel medzi modelmi Deep a Mako? Ako laik žiaden nevidím, až na cenu. Vďaka.
Peto86 Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 To sa tu a na iných fórach preberalo už mnoho krát. Iný ciferník, rúčky, luneta, ťah. A ešte by sa niečo našlo. Ahojte,vedel by mi niekto prosím povedať rozdiel medzi modelmi Deep a Mako? Ako laik žiaden nevidím, až na cenu. Vďaka.
Peto86 Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 To sa tu a na iných fórach preberalo už mnoho krát. Iný ciferník, rúčky, luneta, ťah. A ešte by sa niečo našlo. Ahojte,vedel by mi niekto prosím povedať rozdiel medzi modelmi Deep a Mako? Ako laik žiaden nevidím, až na cenu. Vďaka.
Peto86 Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 (upraveno) Prosím o zmazanie triplicitného príspevku, nie vlastným pričinením. Ďakujem. Ahojte,vedel by mi niekto prosím povedať rozdiel medzi modelmi Deep a Mako? Ako laik žiaden nevidím, až na cenu. Vďaka. Upraveno 1. dubna 2013 uživatelem Peto86
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se