Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ide o to, ze pan chce odo mna dopredu peniaze na ucet a nerad by som sa nechal obtiahnut(pretiahnut uz teda vobec :D ).. recenzie som na ten obchod zatial nenasiel ani tu, ani na WUS/Uhrforum, na chrono24 je ale Trusted Seller uz nejaky ten rok..

kazda skusenost by mi dost pomohla

Odesláno

ide o to, ze pan chce odo mna dopredu peniaze na ucet a nerad by som sa nechal obtiahnut(pretiahnut uz teda vobec :D ).. recenzie som na ten obchod zatial nenasiel ani tu, ani na WUS/Uhrforum, na chrono24 je ale Trusted Seller uz nejaky ten rok..

kazda skusenost by mi dost pomohla

osobní zkušenost nemám, nicméně je tam rubrika Erfahrungsberichte, kde se zdá, je dost pozitivních zkušeností kupujících z různých částí světa. Zkus se tím trochu probrat...

Odesláno

to viem, tie som cital - lenze vies ako to chodi, ked chce niekto ojebabravat, tak si na vlastnom webe spravi "svojich" pozitivnych recenzii kolko chce. Preto sa zaujimam o nestranny nazor niekoho, kto ma osobnu skusenost - predsalen poslat 2500? na ucet cloveku, ktory ma recenzie jedine na svojom webe mi pride trosku odveci.

dalsia vec je ta, ze prva recenzia je z roku 2005. Ceny su tam dobre, takze sa mi moc nechce verit, ze by za poslednych 8 rokov co tam ludia nakupuju, nenechali nikde inde pozitivny ohlas na forach.

Odesláno

Designově na mě působí ten shop dost obskurně :-). Tam bych asi nekoupil. Koukám, že máš dvoje Steiharty - já kupoval Apollony přímu o Steinharta - tak si představuji web i komunikaci... ale zkus to - pak nám povíš :-). Ale nic extra výhodného jsem tam neviděl při zběžném prohlédnutí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...