Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravim vsetkych chronomaniakov,

po zrelej uvahe a dlhsieho cakania som sa rozhodol, že by som si kupil tieto velmi zaujimave hodinky:

Maurice Lacroix - MASTERPIECE ROUE CARREE SECONDE

Preto by som vas chcel poziadat o radu, kto ma s nimi skusenosti, skusenosti so znackou, a pod. Pripadne na co si mam davat pri kupe pozor. Kupoval by som použivane nie nove, tak neviem, či take špecialitky aj s patentovananou sekendovkou nebudu problem, napr. pri oprave... Vopred dakujem za rady.

Upraveno uživatelem Bebe
Odesláno

Ale jó, už jsme je tu párkrát probírali. Servisu bych se nebál, je to překopanej Unitas a kolečko s čtverečkem do sebe bude zapadat pořád OK. Jsou skvělý, na Chrono24 jdou dobře koupit z USA, docela by to stálo za to, udělat si tam výlet.

Parádní je i verze regulateur. Měl jsem je u Dušáka na ruce a pořád se myšlenky na ně nemůžu zbavit. Spíš ty do hněda než ty stříbrný. Tmavej regulatuer úplně nejlíp.

Maurice-Lacroix-Masterpiece-Regulateur-R

Odesláno

Dik za radu,

nechcem kupovať nove, mam ponuku na jazdene ale strieborne. Aj mne sa povodne pačili tie čierne, ale ako si tie strieborne pozeram (zatial len na nete) pačia sa mi stale viac.

Odesláno

Jsou super, mně se líbí všechny varianty, ta tmavá (viz post od Viktora) mi připadá nejzajímavější, protože z nich ten mechanismus (trojkolečko se čtverečkem? Bože, geometrie :) ) vystupuje. Naposledy o nich byla řeč asi tu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59490-regulateur-komplikace/ . Bát se, myslím, není čeho, jestli se ti líbí, tak nevidím, co řešit. Jediné, na co si dát pozor je kdy a kde je mít na ruce - není moc hodinek, které se takhle snadno identifikují a nakonec není ani zas tak moc hodinek, na kterých jen trošku vycvičené oko pozná, že tohle není šlupka z Číny. Jednoduše řečeno, na Žižkov na pivo bych s nimi nechodil a v tramvaji je nechal preventivně zakryté svetrem :D . Ale tohle je ti, počítám, jasné ;) .

Odesláno

To Viktor.

Prečo je Regulateur lepší?

Mne osobne sa už zdaju byť tie dve veci naraz príliš - teda regulateur aj "trojkolečko so štvorčekom". A dokonca sa to toči pomaly, lebo je to na pozicii hodin. Pri sekundovke sa to krasne točí, a to sa mi páči.

Maju oba modely rovnaky strojček, alebo je to uplne niečo ine?

Odesláno (upraveno)

Jedny z mých dream watch!

S Maurice Lacroix mám osobní zkušenost s řadou Masterpiece a Pontos a jsem nadšený a spokojený uživatel.

Řada Masterpiece je dokonalá - zpracováním ciferníků i vytuněnými strojky a jsem si jist, že budeš plně spokojen.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Videl si ich naživo? Už sme o nich tu písali, je jeden z tých modelov, ktoré na obrázku urobia veľkú parádu a ako sa bol na ne natešený, úmerne sklamaný som odchádzal. Videl som verziu s čiernym ciferníkom. Mení odtieň, lebo jeho povrch je jemne štruktúrovaný. Vzduchoprázdno vyplnené nádherným systémom ozubenia. To sedí. Po čase to už bolo pekné a po druhej návšteve: že fajn no...Korunka je nádherná bez debaty, tá ma dostala asi najviac.

Rozhodne netradičný kus a ak to máš zrovnané, potom súhlas s tvojou verziou ROUE CARREE SECONDE. V rýchlejšom pohybe to všetko vyznieva lepšie.

Odesláno

Videl som ich. Išiel som okolo Piešťan a zastavil som sa v miestnom hodinarskom obchode v Auparku - Goldstein. Vo výklade ich mali aj s ďalšími dvoma Masterpiece-skami. Keď som ich tam videl, zdali sa mi strašne veľké. Išiel som ich vyskúšať a v skutočnosti nepôsobia tak mohutne ako sa zdajú. Chvilu som sa vytešoval a potom som urobil aj zopár fotiek. Na porovnanie som ich cvakol vedľa PO 42.

Su veľmi zaujimave, ale chcel by som ešte vidieť tu striebornu verziu. Ta sa mi dokonca zda byť zaujímavejšia. Čo ma prekvapilo, bol jemne trhaný pohyb toho ozubeného "kolieska". No je jasné prečo (asi by to chcelo strojček El Primero). 

Odesláno

Cenovka na hodinkach - 8400Eur.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tyto hodinky jsou muj velky sen, na zivo me vubec nezklamaly. Zkusenost se znackou mam pomerne kratkou, ale ML uz je pro me velka srdcovka. Regulateur uz mi taky prijdou moc, tebou vybrane jsou vkusnejsi. Jesteze nemam takovou nabidku jako ty, to by zase s uctem zamavalo... :)

Jdi do nich a dej vedet jaka je spokojenost...

Odesláno

chvilu musim ešte počkať, dufam že sa tak rychlo nepredaju, shanam strelivo :-)

Ale ked ich kupim, určite ich rad ukažem, predsa je to len trochu "rarita"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...