Rodkopf Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Včera po návštěvě ateliéru O. Šímy jsem se po Pařížské loudal zpět na nádr., okoukával výhledy hod. obchodů a pak jsem si všiml obchodu AZRA. Breguet, De Witt, De Bethune mě pozitivně překvapily, tak jsem se rozhodl, že se aspoň tam podívám. Na sobě jsem měl casual fashion hadry, tahal jsem tašku na kolečkách a byl jsem po noci strávené v buse, takže jsem nevypadal jako potencionální zákazník,i když na ruce jsem měl své Striking 10th.Nicméně mě pěkně uvítali, hned se mě ujaly dvě pěkné slečny, kterých jsem se zeptal, kde mají vystavené De Bethune a De Witt, že bych se jen rád podíval, jestli to nevadí. ( Vždy se cítím trapně, když vím, že nejdu nic koupit, proto jsem to řekl hned na začátku )De Witt zrovna měly ve Varech a Bethune byly nachystané na převoz, tak jsem si vyzkoušel aspoň Diplomatky v černé ( krásné, ale 93 tis. je prostě moc darda ) Potom mi najednou u stolečku přistály dvoje De Bethune, jedny s Tourbillonem za 145 tis. Eur, druhé s "kuličkou" cca za 75 tis...polkl jsem a oboje si vyzkoušel. Jediné mínus - Holky bohužel věděly velké kulové - evidentně se teprv zaučovaly, jejich komenáře byly spíše odrazující ( netušili které Prim jsou diplomat, četly mi info z netu a měly u De Bethune problém rozpoznat co je setrvačka ( "to druhé" ) a Tourbillon. ) Ale co se týče přístupu, nabídky, designu apod musím říct, že naprosto perfektní obchod!
Josef01 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 (upraveno) Jediné, co je na těch hodinkách pro mě zajímavé je měsíční fáze, tak jak opravdu vypadá díky kuličce. Jen mě zarazila věta :"Včera po návštěvě ateliéru O. Šímy jsem se po Pařížské loudal zpět na nádr." To byla zapeklitá cesta Modřany - Pařížská - nádraží Upraveno 4. dubna 2013 uživatelem Josef01
Pasi Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Ahoj,přidám taky svou zkušenost s AZROU na Staromáku.Šel jsem tam v podstatě už "najisto" pro jedny hodinky. I když na prodejně neměli přímo hodinky, které jsem chtěl, tak mi nechali osahat a vyzkoušet nejpodobnější model, který měli.I po zaplacení zálohy a objednání hodinek mi s ochotou ukázali další hodinky, které sice byly už mimo moje finanční možnosti, ale přesto jsem se aspoň mohl pokochat Velmi mile mě překvapil krátký termín dodání hodinek, který mi ověřili u výrobce hodinek a hodinky jsem měl na ruce dokonce ještě o něco dříve než slíbili. Užil jsem si koupi nových hodinek se vším všudy a taky si splnil svůj malý sen. Za sebe můžu obchod vřele doporučit: termín dodání, ochota prodejců, komunikace.
Micey Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 A co nějaká sleva, aspoň za hotovost, byla? Nebo ses ani neptal?
Pasi Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Ahoj,tak jasně, že jsme o ceně jednali. Problém byl trošku v tom, že jsem hodinky kupoval zrovna v období "zdražování" a změny kurzu CHF. Přesto mi byla sleva nabídnuta i ke "staré ceně". Osobně jsem byl s nabídnutou cenou spokojen, jinak bych si taky hodinky nekoupil Jasně, že bych je na netu sehnal i levněji, ale neměl bych to s tou parádou - koupě nových hodinek u AD, a mám taky jistotu, že dostanu opravdu to co jsem si objednal.Myslím, že je každého věc kolik je ochotný za dané zboží a služby zaplatit (otázka nabídky a poptávky).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se