mengelis Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Radek Hulán napsal: Před pár týdny jsem udělal kompletní upgrade svého GT Zaskar Carbon, nyní má krásných 9.4kg. Utratit 100t za hodinky mi připadá pitomé (20t je "morální maximum", ale za kolo nemám problém) ono ale čórnout kolo je mnohem jednodušší (a děje se to častěji) než čórování hodinek
Well Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 Tuhle starou Mary od Haro proháním už druhou sezónu. Zatím spokojenost :-) .
B.F.G. Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 Well napsal: Tuhle starou Mary od Haro proháním už druhou sezónu. Zatím spokojenost :-) . Další šílenec a anarchista. Singlespeed bych teda opravdu neuživil.
B.F.G. Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 Radek Hulán napsal: Před pár týdny jsem udělal kompletní upgrade svého GT Zaskar Carbon, nyní má krásných 9.4kg. Utratit 100t za hodinky mi připadá pitomé (20t je "morální maximum", ale za kolo nemám problém) Kolo je to hezké, dokonce se na tom i dobře jezdí, jen ta reputace je v prde... Viděl jsem jich prasklých docela dost. Pravda, že byly taky většinou závodníků. Tak bych se tohohle konkrétního rámu sám celkem bál.
Návštěvník Snow Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 GT Zaskar Carbon, no, na obrázku pěkné, ale měl bych vnitřní problém se značkou. Jaképak je asi osazení ? Well napsal: Tuhle starou Mary od Haro proháním už druhou sezónu. Zatím spokojenost :-) . Trubky vypadají děsně tenké.
Návštěvník Snow Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 B.F.G. Ty jsi znalec , jak si stojí můj oblíbený Trek ?
nAscA Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 Myslim, ze Zaskar byl jednu dobu hodne na vysi. Nevim jak ted, uz se par let o kola nezajimam. Taky jsem o nem uvazoval, ale na to moje jezdeni.... a nezamykani kola....
Radek Hulán Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 (upraveno) B.F.G. napsal: Viděl jsem jich prasklých docela dost. Pravda, že byly taky většinou závodníků. Tak bych se tohohle konkrétního rámu sám celkem bál. Možná před 5-10 lety u levných Avalanche (kolo za 12t Kč), ale ne karbonové Zaskary v ceně 50-100t Kč Rám někomu praskne u každé značky, když jezdí jako prase nebo skáče a padá 2m na beton... Mám shodou okolností info od největšího prodejce v ČR, a jednoznačně mi doporučil právě karbonového Zaskara. Jiný známý (David Adam) zase kromě prodeje kol svařuje rámy, a GT tam má minimum. To jsou objektivní fakta posbíraná na obrovském množství kol a ne "jedna paní povídala". Předtím jsem zkoušel Meridu a Superior, a ten měl tak měkkou zadní stavbu, že se celá rozvibrovala při brždění. Vracel jsem jej. Více "ošizené" rámy má i Author, na úrovni GT je pouze Cannondale a Specialized. Pokud je něco na Zaskar Carbon špičkové, tak je to právě ten rám, mohutný, pevný, navíc se zárukou 3 roky. Pokud se něco stane teoreticky s rámem, druhý den máš zdarma doma úplně nový :-) Navíc tyto karbonové rámy nejsou svařované, je to monocoque. Na GT je jediná nevýhoda - je orpavdu zbytečně drahý, respektive ve stejné ceně má o třídu až dvě horší komponenty než konkurence. Zase to ale vynahrazuje špičkovým rámem. Proto je dobré komponenty sundat, postavit z toho náhradní kolo pro sebe (či kolo pro děti), a dát si tam věci podle svého vkusu - v mém případě komplet Shimano XT sada, Mavic CrossMax SLR zapletená kola, Schwalbe UST pláště, SID Team vidlice a komplet karbon na řidítka, představec a sedlovku. Upraveno 10. května 2009 uživatelem Radek Hulán
Radek Hulán Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 Mimochodem, ale dost mě láká toto - Merida NinetySix 3500-D: http://www.merida-bike.cz/prodej/ninety-six-carbon-3500-d-09 Jen počkám na konec sezóny, až bude 30% sleva
B.F.G. Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 Nechci vypadat jako zbytečně velký chytrák, nicméně jsem se "pár" let pohyboval v branži cyklo(mimo jiné jako obchodník, prodejce, servisák), takže toho něco málo vím. Netvrdím, že vím všechno, ale zrovinky o tomto rámu, tohoto roku výroby vím to, že prakticky všem závodníkům GT teamu praskl. Osobně jsem při jedné návštěvě skladu v Kuřimi viděl dva a kluci mi potvrdili, že jich už bylo víc a nejen od závodníka (nevidím důvod jim nevěřit). Podotýkám, že to bylo v průběho szóny, takže na nich nejezdili ani rok. Tím ovšem netvrdím, že tobě praskne. Jen bych do něj sám asi nešel Karbonové rámy se nesvařují, to je pravda, ovšem mohutnost nemá mic společného s pevností nebo výdrží. Leda by to potom bylo zase těžký jako ludra. O svárech jsem taky nic nepovídal. Tvrdit že je GT na vrcholu a přibližuje se mu pár značek je VELMI odvážné, většina lidí má žebříček hodnot jednotlivých top modelů krapet jinak postavený. Tvrdit, že máš doma druhý den nový rám je ještě odvážnější. Zkus si někdy sednout těba na Scott Scale, Storck Rebel Carbon, Specialized Sworks Carbon, nebo třeba na "obyčejnýho" Axmana. Značek, které jsou opravdu top je mnohem víc. A GT je až někde pod nima (a to říkám jako bývalý velký fanoušek značky GT).
B.F.G. Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 Snow napsal: B.F.G. Ty jsi znalec , jak si stojí můj oblíbený Trek ? No je Trek a Trek, který máš konkrétně na mysli? Obecně vnímám značku Trek poměrně dobře, kdysi mě brala fest kytara (model Y), model Fuel měl docela špatnou pověst mezi lety 2002-2005 praskal o sto péro všude možně, naproti tomu silnice byly super. (Madone, i dyž jsem jich pár kuriózně prasklých viděl taky - chvilku jim trvalo, než to vyladili) Poslední rok se mi docela líbí jejich "nový sjezďák" a freeride, naproti tomu silnice mě loni velmi zklamala, ani ne tak jízdním dojmem, jako praskáním a vrzáním rámu (nový střed, ložiska "přímo v karbonu" a nový typ integrované sedlovky), když jsem slezl, tak jsem byl fakt rozpačitý. Přitom jízní vlastnosti poměrně super. Treku chybí trochu šťávy a inovací, razí si takovou svoji umírněnou cestu už léta. Neurazí, každý ho zná, nemá vyloženě propadáky, je dizajnově vyvedený. Toš tak Snow napsal: GT Zaskar Carbon, no, na obrázku pěkné, ale měl bych vnitřní problém se značkou. Jaképak je asi osazení ? Trubky vypadají děsně tenké. To je ocel, takhle je to ok, dokonce bych řekl - v dnešní době sexy.
Radek Hulán Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 (upraveno) B.F.G. napsal: Nechci vypadat jako zbytečně velký chytrák, nicméně jsem se "pár" let pohyboval v branži cyklo Máš tedy staré znalosti a staré a chybné informace Moje informace jsou nové od největšího prodejce v ČR a od člověka, co má vlastní svařovnu a CNC stroje. Jinak k věci a proč info od dvou "závodníků" jsou zcela mimo a od věci (to bys mohl vědět): http://www.sterba-kola.cz/item/ramova-alchymie Jaký máš názor na honbu za extrémně nízkou hmotností rámů a komponentů? Špičková váha funkčních rámů je někde kolem 1,3 až 1,6 kilogramu. Je jedno, jestli se jedná o karbon, ocel nebo dural. Podle mého názoru je souboj o váhu zbytečný. Je to víceméně útok na zákazníka, který leckdy dostává falešné informace. V některých případech neodpovídají katalogové váhy realitě. Extrémně lehké rámy nebo komponenty jsou vždycky něčím limitovány. Jsou určené třeba pro jezdce do sedmdesáti kilogramů, do určité velikosti a v některých případech je u takových věcí uvedeno, že se nesmí používat na závodní cyklistiku. Nejčastěji jsou lehké rámy a komponenty limitovány životností. Zákazníci si většinou myslí, že když si vyberou topmodel v katalogu nějaké firmy, tak by jim měl nějaký čas vydržet. Bohužel to tak není. Jedná se o jednoúčelové stroje. Lidi, kteří se v tom pohybují, hlavně profesionální závodníci, nikdy neřeknou, že jim praskl rám. Řeknou, že ho museli vyměnit. Únava materiálu by se v takových případech měla brát jako běžná věc. Pokud rám ušetřil závodníkovi nějakou sekundu, pak splnil svůj účel. Že bylo nutné ho po závodě vyměnit, už je v tu chvíli nepodstatné. -- Ten článek je starý 5 let, ale dokonale platí i dnes Tereza Huříková třeba jezdí na karbonovém Superior Team. Když jsem se zeptal Davida Adama z CykloAdam.cz (největší podniková prodejna Superioru v Praze!) zda mi jej doporučí, řekl, že rozhodně ne. Je to závodní náčiní, kterých Tereza za jednu sezónu zruší několik. Je proto Superior Team špatné kolo? Rozhodně ne, jen je optimalizované na závody. Ten samý člověk přitom pěje ódu na GT, protože jsou kvalitou rámu pro běžné "amatérské" ježdění zcela jinde - americké GT je pro něj značka, která jako jedna z mála dlouhodobě funguje. Jako jedni z mála to dělají dobře a poctivě. Ale to je "pouze" významný prodejce a svařovna, kterému projde ročně rukama tak tisíc kol. To se samozřejmě nemůže měřit na zkušenosti "2 závodníků". Hehe Pro nechápavé: to, že závodník zruší kolo je normální. Libovolné značky. Špičkový závodník jich zruší několik ročně, protože to bere jako sponzorovaný "spotřební materiál". Pro běžné "amatérské" ježdění to nemá žádnou vypovídací hodnotu. Tam má vypovídací hodnotu servis, který toho opraví stovky / tisíce ročně (CykloAdam, Štěrba-kola.cz). Ten se může zodpovědně vyjádřit ke kvalitě. Upraveno 10. května 2009 uživatelem Radek Hulán
cody Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 Well napsal: Tuhle starou Mary od Haro proháním už druhou sezónu. Zatím spokojenost :-) . Krasa. Jednoduchost. Pevna vidle a singl je nadhera, mas muj reskekt
B.F.G. Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 (upraveno) Radek Hulán napsal: Máš tedy staré znalosti a staré a chybné informace Nemám staré informace, tyto informace jsou o TVÉM typu rámu Moje informace jsou nové od největšího prodejce v ČR a od člověka, co má vlastní svařovnu a CNC stroje. CNC stroje vídám dnes a denně, co to má s karbonem? Svařovnu vídám dnes a denně co to má s karbonem? Jinak k věci a proč info od dvou "závodníků" jsou zcela mimo a od věci (to bys mohl vědět): Nejsou to informace od závodníků, jsou to informace od lidí přímo v Aspire. Pro tvoji informaci (zdá se že opět nečtěš co píšu, ale pouze utimativně a manipulativně hájíš svůj názor) bývá poměrně často praxí, že rámy po závodnících velmi často někdo podědí na konci sezóny a pak na nich klidně i léta jezdí dál. Toto nevím od Marušky, která prodává rohlíky na rožku, ale od lidí, kteří jsou v týmech (závodnící servisácí, majitelé, nebo prodávájí a distribují kola). Na jednom takovém jsem sám jezdil. Pravda je taková, že "nepovedené rámy", které mají většinou konstrukční chybu praskají pravidelně a na předvídatelných místech. (Sto let starý link na článek od Štěrby jsem smazal) Jaký máš názor na honbu za extrémně nízkou hmotností rámů a komponentů? Špičková váha funkčních rámů je někde kolem 1,3 až 1,6 kilogramu. Je jedno, jestli se jedná o karbon, ocel nebo dural. Podle mého názoru je souboj o váhu zbytečný. Je to víceméně útok na zákazníka, který leckdy dostává falešné informace. V některých případech neodpovídají katalogové váhy realitě. Extrémně lehké rámy nebo komponenty jsou vždycky něčím limitovány. Jsou určené třeba pro jezdce do sedmdesáti kilogramů, do určité velikosti a v některých případech je u takových věcí uvedeno, že se nesmí používat na závodní cyklistiku. Nejčastěji jsou lehké rámy a komponenty limitovány životností. Zákazníci si většinou myslí, že když si vyberou topmodel v katalogu nějaké firmy, tak by jim měl nějaký čas vydržet. Bohužel to tak není. Jedná se o jednoúčelové stroje. Lidi, kteří se v tom pohybují, hlavně profesionální závodníci, nikdy neřeknou, že jim praskl rám. Řeknou, že ho museli vyměnit. Únava materiálu by se v takových případech měla brát jako běžná věc. Pokud rám ušetřil závodníkovi nějakou sekundu, pak splnil svůj účel. Že bylo nutné ho po závodě vyměnit, už je v tu chvíli nepodstatné. Divil by ses kolik mají teamy rozpočet na kola a rok. Málo kdo si může dovolit měnit po každém závodu kolo (to je teorie). A výrobci NEPOSKYTUJÍ záruku na kola ježděná závodně. Občas se to řeší smlouvami a podobně, ale zdaleka to není pravidlo. Neměl bys tolik hltat x let staré články. Pro tvoji informaci, špičkový rám (samozřejmě pevný rám na MTB) může léta fungovat s váhou kolem 1000g, ve velikosti 19", s váhovým omezením kolem 100Kg. (Což jsou hodnoty pro běžného smrtelníka). Ten článek je starý 5 let, ale dokonale platí i dnes Neplatí zdaleka dokonale. Tereza Huříková třeba jezdí na karbonovém Superior Team. Když jsem se zeptal Davida Adama z CykloAdam.cz (největší podniková prodejna Superioru v Praze!) zda mi jej doporučí, řekl, že rozhodně ne. Je to závodní náčiní, kterých Tereza za jednu sezónu zruší několik. Je proto Superior Team špatné kolo? Rozhodně ne, jen je optimalizované na závody. Ten samý člověk přitom pěje ódu na GT, protože jsou kvalitou rámu pro běžné "amatérské" ježdění zcela jinde - americké GT je pro něj značka, která jako jedna z mála dlouhodobě funguje. Jako jedni z mála to dělají dobře a poctivě. PR Ale to je "pouze" významný prodejce a svařovna, kterému projde ročně rukama tak tisíc kol. To se samozřejmě nemůže měřit na zkušenosti "2 závodníků". Hehe Sorry ale tohle jsou kecy vytržené z kontextu. Mě prošlo za těch cca dvacet let co dělám servis taky několik málo tisíc kol rukama, tobě myslím ne. Pro nechápavé: to, že závodník zruší kolo je normální. Libovolné značky. Špičkový závodník jich zruší několik ročně, protože to bere jako sponzorovaný "spotřební materiál". Pro běžné "amatérské" ježdění to nemá žádnou vypovídací hodnotu. Tam má vypovídací hodnotu servis, který toho opraví stovky / tisíce ročně (CykloAdam, Štěrba-kola.cz). Ten se může zodpovědně vyjádřit ke kvalitě. Konec PR. Pokud je pan Adam jediný etalon a je vševědoucí, pak končím diskuzi. EDIT: Svoje reakce jsem napsal do citace, nechtělo se mi to přepisovat. Upraveno 10. května 2009 uživatelem B.F.G.
Well Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 Trubky vypadají děsně tenké.Však je to ocel a ne nějaký hliník z Humpolce .
Well Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 cody napsal: Krasa. Jednoduchost. Pevna vidle a singl je nadhera, mas muj reskekt Nepřeháněj, já na tom jezdím hlavně do hospody . I když je pravda, že díky kvalitnímu ocelovému rámu a 29" diskům to zvládá velmi dobře i terén. Kolo bere nerovnosti srovnatelně jako full s 80-100mm zdvihem. Hlavně je to velmi lehké kolo a člověk se díky absenci většiny problémových komponentů nemusí o nic starat .
B.F.G. Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 Well napsal: Trubky vypadají děsně tenké. Však je to ocel a ne nějaký hliník z Humpolce . Kde s ním jezdíš? Já musím pořád mačkat takový ty páčky na řídítkách, bez nich bych tlačil v jednom kuse.
Well Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 Ještě vám sem hodím fotku jedné moc pěkně vytuněné Mary SS . P.S.: asi vás už teď nepřekvapí, že místo CD jsem doma zprovoznil gramofon s hraje to o něco lépe. Prostě staré dobré časy .
Well Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 B.F.G. napsal: Kde s ním jezdíš? Já musím pořád mačkat takový ty páčky na řídítkách, bez nich bych tlačil v jednom kuse. To si jen myslíš. Postavíš se do pedálů a díky nulovým ztrátám díky absenci odpružení vyjedeš skoro všechno. Největší problém jsou rovinky, tam z toho dostaneš max 25km/h a když ostatní chtějí, tak ti ujedou. Jenže doby závodění mám dávno za sebou a víc jak 30km za odpoledne stejně nedám.
B.F.G. Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Odesláno 10. května 2009 Well napsal: To si jen myslíš. Postavíš se do pedálů a díky nulovým ztrátám díky absenci odpružení vyjedeš skoro všechno. Největší problém jsou rovinky, tam z toho dostaneš max 25km/h a když ostatní chtějí, tak ti ujedou. Jenže doby závodění mám dávno za sebou a víc jak 30km za odpoledne stejně nedám. Jsem já to ale Njn sem si té "velké" placky nevšiml. Sigly mě nikdy nebraly, max. Bad Boy od Canonu. Tudíž jsem převodové poměry nestudoval. Jednou jsme měl možnost vyzkoušet kolo jednoho "křečáka", bylo tam naloženo tuším 36/18. (Pro mě nepoužitelné, ale dovedl bych si to představit třeba s Rolhofem vzadu) Ten tunning s Brooksem vypadá moc pěkně.
Doporučené příspěvky