Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak jsem se konečně rozhopal a teď objednal světlo,vzal jsem nakonec toto,tak uvidíme jaká bude spokojenost

za rozumný peníze nejvýkonější smart

http://www.kupkolo.cz/svetlo-smart-blaze-egg-184ww-2w-leskle_z97176/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Spineshank - neumim sem dat video, tak pokud si na to dneska nekoukal, koukni na pinkbike. Je tam video s borcem co fakt umi a ma krasny kolo:)Jmenuje se to This Riding is Insane. Pecka.

tl

http://www.pinkbike.com/news/Johannes-Pistrol-mountain-riding-insane-video-2014.html

dám to sem pro ostatní...jinak neskutečný :notworthy: bych se asi pos.al toto jet

jinak má samo hodně slušnou značku kola :lol2:  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:

Upraveno uživatelem spineshank
Odesláno

alpinepics.com a tam jich ma vice. Husty borecci:) Porad cekam az zavolají, ze mam predvadecku jekylla a mam taky spocitano cca jedno nemecky delo v barve surového hliniku :)

tl

Odesláno

heh manual ti nejde? Me nejde ani udrzet kolo na zadnim dele jak 1,5metru .))) ted zkousim pretoceni na prednim kole do zatacky. jak se tomu rika? a taky mi to moc nejde

:))

Odesláno

Shotik - no jo nejde:), na rovince to občas na par metru dam, ale je to vždy nahoda. Proste ne pokazdy. Takze to neumim. Po zadnim to porad trenuj a ono to prijde. A to pretoceni taky. Dlouho mne to neslo a pak jsem zjistil dle nejakyho videa, ze propruzuju v loktech, chce to mit natazeny pazoury.

tl

Odesláno

Jeee moje rodna ves a kluci od nas :D tam to mam najety :D

tak to teda upřímně moc závidím,moc pěkný to tam tam máte :clap: 

někdy bych se tam projel moc rád

Odesláno

Dřív, když jsem ještě jezdil na bmx, tak sem manuál měl najetej skoro do zastavení. Teď na fullu je to bída a vůbec nevim co s tím. Jestli je to tim tlumičem nebo větším kolem. Těžko říct na co se vymluvit... 

Odesláno

Nevim, na mne je tam asi moc velka mezera, něco malo skocim, ale todle uz asi bude dost. Videlo by se:)

tl

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...