Amatér74 Odesláno 16. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 Tak Hanowy jsou už nedostupné a nebudou se vyrábět. Hledání tedy začíná nanovo...
cosmo Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2013 Sel jsem asi stejnou cestou jako ty...prvne zamilovani se do wengeru (presne techto sea modrych) pres hanowy a nakonec mam na ruce orienty raye modre...z wengeru jsem vystrizlivel jak jsem presne tyhle modely mel na ruce v obchode, hodinky fakt velke a logo s krizem razi a je taky velke...hanowy trochu lepsi na zivo, ale tky dle fotek z netu zklamani...orienty na zivo pekne, na ruce a jinem pasku jeste lepsi...hlavne o polovic levnejsi...safir jsem ozelel...mam ruku 17,5 a orienty na nich mi nevadi...wengery mi uz vadily...takze pokud muzes mrkni na zivo a pak rozhodni...
trekky Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Najdes lepsi....velikost OK, ale design je dost sterilni. Nejak me na nich nic neoslovuje.
Návštěvník Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 No já mám ruku 19 cm a mám potápky 42 bez korunky a pilotky 44 mm a taky v pohodě( navic jsou dost vysoke) Jinak ty hodinky jsou dobře výrazné a jednoduché. Jestli se Ti líbí tak bych je bral, já mám Zena a taky tje tady pořád kritizováno logo. A mi se zrovna libí ( mnohem větší problém mám se směšně malým strojkem/ průzorem vzhledem k velikosti. Stejně se Ti po nějaké době omrzí každé hodinky zvlášť na tomto fóru:) Tak si je kup budeš mít chvíli klid a ušetříš moc času a nakonec i peněz jak budeš posouvat limit
Toblin Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Ahoj, jak dopadlo tve rozhodnuti? /majitel Wengeru/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se