vor Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Mrkněte, co se objevilo po otevření hodinek na dýnku. Co na to znalci ? To si Elton nechal někde vyrábět dýnka?
Luk Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Podíval jsem se do svých ale žádné to nemá. Navíc mám drážky pro otevírání dýnka lisované. Ty tvé jsou opracované strojně.
vor Posted March 24, 2007 Author Report Posted March 24, 2007 Podíval jsem se do svých ale žádné to nemá. Navíc mám drážky pro otevírání dýnka lisované. Ty tvé jsou opracované strojně. musíš sbírat raritní kousky a ne šrot
Luk Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Podíval jsem se do svých ale žádné to nemá. Navíc mám drážky pro otevírání dýnka lisované. Ty tvé jsou opracované strojně. musíš sbírat raritní kousky a ne šrot :D:D:D:D:D:D
vor Posted March 24, 2007 Author Report Posted March 24, 2007 Teď mám v práci tady ty. Dýnko je od těch vlevo a číselník je skoro NOS(mají prasklé sklíčko a asi je někdo odložil do šuplíku).
Jakubisko Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Podíval jsem se do svých ale žádné to nemá. Navíc mám drážky pro otevírání dýnka lisované. Ty tvé jsou opracované strojně. musíš sbírat raritní kousky a ne šrot ja bych rekl, ze je to fake
Luk Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Podíval jsem se do svých ale žádné to nemá. Navíc mám drážky pro otevírání dýnka lisované. Ty tvé jsou opracované strojně. musíš sbírat raritní kousky a ne šrot ja bych rekl, ze je to fake Dík, že jsi to napsal za mne.
NIGHTinGALE Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Tys to dýnko děsně poškrábal, při tom otvírání
vor Posted March 24, 2007 Author Report Posted March 24, 2007 Tys to dýnko děsně poškrábal, při tom otvírání bylo to zarezlý a má jenom čínský nástroje
Valachus Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 K těm dvěma ciferníkům. Z jakého jsou modelu?? Já totiž mám tyto hodinky a nevím jaký je to model, případně dá se podle čísla zjístit model a rok výroby?
Recommended Posts