schrapnel Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Ahoj, dnes som si vzal na vzduch svoje quartzky a zistil som, ze mi nefunguje chrono. Chovanie si mozete pozriet na prilozenom videu, stretli ste sa s niecim takym? Pre dopnenie pinom na polohe 2 by sa malo start/stop chrono, na polohe 4 reset/lap. Inac, su to Len.nox LM196S-2 kupovane asi tak v 2006 ... http://www.youtube.com/watch?v=ESUPnYFIZpg&feature=youtu.be
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Mně začaly zlobit stopky u chrono quartzek - občas sebou vteřinovka zmítala na místě a nerozeběhla se a potom nutno ji přenastavit znovu na polohu 12hodin. Dal jsem novou baterku a nepomohlo. Tak hodinář - a bylo mi řečeno, že to nejde opravit, že každá subfunkce/komplikace má svůj modul a muselo by to jít do autorizovaného servisu na výměnu modulu. A nebyly to žádné šlupky, byly to Sectory za 16K.Tak jsem je dal do šuplíku a dneska je tahá mladej, kterýmu to je úplně jedno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
schrapnel Odesláno 11. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Tak ale to je výborná správa! To znamená, že teraz si musím kúpiť nejaké nové .
tondako Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 To schrapnel. to co si natočil na vídeo je, že se ti hodinky přeply do seřizovacího modu. Vylezeš z toho, když zmačkneš obě tlačítka současně, ale nejdřív si seřiď stopkové ručky na 12:00 Stačí si přečíst návod.
schrapnel Odesláno 12. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 (upraveno) tondako, ty si eskamoter! Dakujem.Navod, navod .. som rad ze este mam tie hodinky, nie to navod edit: sakra, takze, ked som minule doniesol hodinky k hodinarovi, ze mam minutku stopiek po vyresetovani nevycentrovanu, tak si opytal 120 Kc za stlacenie 3x gombikom? :-D To schrapnel. to co si natočil na vídeo je, že se ti hodinky přeply do seřizovacího modu. Vylezeš z toho, když zmačkneš obě tlačítka současně, ale nejdřív si seřiď stopkové ručky na 12:00 Stačí si přečíst návod. Upraveno 12. dubna 2013 uživatelem schrapnel
Daemonultimate Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 tondako, ty si eskamoter! Dakujem.Navod, navod .. som rad ze este mam tie hodinky, nie to navod edit: sakra, takze, ked som minule doniesol hodinky k hodinarovi, ze mam minutku stopiek po vyresetovani nevycentrovanu, tak si opytal 120 Kc za stlacenie 3x gombikom? :-D1,-Kč práce,119,-Kč věděl který a kolikrát stisknout.
tondako Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 1,-Kč práce,119,-Kč věděl který a kolikrát stisknout.No to je přesně o tom. Já když příjdu do autoservisu, tak je to uplně stejné. Už mně znají jménem a vesele mně vítají. :D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se