Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak práce vypadá taky dobře, teď jenom otázka, kolik za to budou chtít. Určitě bych jim věřil víc, než polákům, a to proti nim nic nemám. 

Jestli je budete někdo kontaktovat, určitě dejte vědět, to by mě zajímalo.

Práce vypadá dobře, ale jak jsem psal výš chtějí za to 66 liber - taxy (odhaduji, že bych dal DPH, poštovné) to je docela dost.... ten z té Poznaně vypadá zajímavě. Ta jeho práce je dobrá. Zároveň jsem teď narazil na chlapika přímo v praze, takže se zkouším domluvit s ním...

Odesláno

U Chrzana jsem to měl já, dej vědět jak dopadneš s tou perletí, případně bych se připojil.

Jak dlouho to trvalo? Co poštovné a co výsledek? Byla by fotka?

Odesláno

Práce vypadá dobře, ale jak jsem psal výš chtějí za to 66 liber - taxy (odhaduji, že bych dal DPH, poštovné) to je docela dost.... ten z té Poznaně vypadá zajímavě. Ta jeho práce je dobrá. Zároveň jsem teď narazil na chlapika přímo v praze, takže se zkouším domluvit s ním...

no tak super, jestli ti vyjde ten člověk v Praze, to bude super. Dej vědět kolik za to bude chtít, klidně bych se přidal

Odesláno

no tak super, jestli ti vyjde ten člověk v Praze, to bude super. Dej vědět kolik za to bude chtít, klidně bych se přidal

Taky potřebuju opravit- tedy znovu natisknout- ciferník. Přidám se taky, můžu?

Odesláno

U Chrzana jsem to měl já, dej vědět jak dopadneš s tou perletí, případně bych se připojil.

Ahoj, ozval se mi znovu p. Chrzan. Odpověď je následující - perleťová barva zůstane a doba zhotovení do 4 týdnů. Cena 40 euro..... Ty jsi s ním byl hodně spokojený? Co doba zhotovení a cena? Nešla pak výš? A můžeš sem dát nějaké foto jím zhotoveného cifru. Díky

Odesláno (upraveno)

Ahoj chlapi, určitě se může přidat kdokoli bude chtít. To, že by to bylo v Praze je super. není to tak daleko a člověk si tam klidně zajede. Ještě s ním jednám, tak uvidím. Jinak jak jsem psal výše - p.Chrzan mi psal, že by vše zhotovil do 4 týdnů, cena 40 euro a parleťová barva by zůstala... Tak nevím. Jsem na vážkách kam to dát....

Jinak ten chlapík z Prahy dělá i nový smalt na ciferníky - takže by dal určo dohromady i ciferníky z kapesek. Dobré vědět, že tu je někdo takový  :)

Upraveno uživatelem Delawer
Odesláno

Tady jsou eterny co mi dělal Chrzan, spokojenost byla ale trvalo tenkrát strašně dlouho ale dal mi myslím slevu.

Tak musím říct, že vypadá opravdu výborně. Co je to za lumi? Běžná nebo dokonce superluminova? A je vystouplá? Připadá mi tak....  a poslední otázka - Kolik za ten cifr chtěl? :)

Odesláno

Tak, zatím co čekám na reakci chlapika z Prahy se mi ozval Elton, kam jsem si také dovolil napsat.... tady je odpověď. Musím se přiznat, že mě více než trochu překvapila.... Takže nakonec to asi dopadne, že cifr poputuje do Poznaně.

Dobrý den, pane Malino,

jelikož číselník není rovný ale bombírovaný, musel by se vyrobit přípravek  pro uchycení na tisk 10000,- a nová matrice 3000,-. Cena celkem  by byla tedy 13000 ,-Kč.

S pozdravem

Obchodní oddělení (jméno jsem vymazal...)

Odesláno

Tisk cifru je opravdu krásně plastický ale není luninescenční. Byla to civilní verze a nechal jsem to tak jak to bylo původně, svítící byly jenom ručky. Cena byla 100 EUR, za dva ciferníky (jeden byl hodně na složitý chrona) ale myslím že jsem tam chtěl přetisknout stupnici tak aby byla přesně jako původní a bez problémů vyrobili novou matrici a natiskli cifr znovu. To co píše ELTON mi přijde jako úlet, já nevím no.

Odesláno

Tak vážení kolegové.... Nakonec jsem zjistil, že chlapik z Prahy si do toho netroufne. Rozměry cifru jsou na něj příliš malé. (je jen cca 3 x 3,5 cm), ovšem dělá renovace smaltovaných cifrů, což se může někomu hodit na kapesní hodinky. 

Takže jsem dnes odeslal ciferník do Poznaně, do 4 týdnů by mělo být hotovo. Pak sem dám foto výsledku. 

Odesláno

Tisk cifru je opravdu krásně plastický ale není luninescenční. Byla to civilní verze a nechal jsem to tak jak to bylo původně, svítící byly jenom ručky. Cena byla 100 EUR, za dva ciferníky (jeden byl hodně na složitý chrona) ale myslím že jsem tam chtěl přetisknout stupnici tak aby byla přesně jako původní a bez problémů vyrobili novou matrici a natiskli cifr znovu. To co píše ELTON mi přijde jako úlet, já nevím no.

Taky mi přijde, že je cena od Eltonu trochu mimo. 13 tis.?! To mi opravdu přijde jako brutání nátah. Věděl jsem, že je Elton docela drahej, ale až takhle moc?!........

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak vážení kolegové.... Nakonec jsem zjistil, že chlapik z Prahy si do toho netroufne. Rozměry cifru jsou na něj příliš malé. (je jen cca 3 x 3,5 cm), ovšem dělá renovace smaltovaných cifrů, což se může někomu hodit na kapesní hodinky. 

Takže jsem dnes odeslal ciferník do Poznaně, do 4 týdnů by mělo být hotovo. Pak sem dám foto výsledku. 

Tak to jsem zvědavej, jak to dopadne a jak budeš spokojený. Známe poláky, občas dobrý občas nic. Určitě dej vědět, jak si dopadl. 

Marty

Odesláno

Tak to jsem zvědavej, jak to dopadne a jak budeš spokojený. Známe poláky, občas dobrý občas nic. Určitě dej vědět, jak si dopadl. 

Marty

Tak Chrzan to má u sebe, trošku vázla komunikace, ale teď se mi ozval, že je u něj a dělá na něm.... takže zatím je tam cca dva týdny. Do konce května bych ho mohl mít doma. Dám sem fakt foto a už teď se těším.

• po 5 týdnech...
Odesláno

Takže, na dlouho jsem se odmlčel, jak tu někdo uváděl - u p. Chrzana je to na dýl. Ovšem cena 40 euro za to čekání stojí ;-). Dnes mi po dalším urugování alespoň poslal první foto s omluvou, za dlouhé čekání a ptal se na volbu nápisu - swiss nebo swiss made (u nové verze Doxa Grafic je nápis swiss made) což hodnotí velmi kladně, že tam nešvihl hned něco podle sebe.

Takže tady je první fotka.... můžete prozatím hodnotit

post-20230-0-54639500-1371060060_thumb.jpg

Odesláno

Delawere, můžeš nahodit fotku před a po? Jsem línej jako veš a nechce se mi to hledat :( Ať to můžeme rovnou srovnat a vidět to vedle sebe.Na první pohled vidím ve spodní části vrypy..... Ale ty stejně nebudou vidět, až se dá cifr do pouzdra. 

Jinak je výsledek dobrej :) 

Odesláno

Delawere, můžeš nahodit fotku před a po? Jsem línej jako veš a nechce se mi to hledat :( Ať to můžeme rovnou srovnat a vidět to vedle sebe.Na první pohled vidím ve spodní části vrypy..... Ale ty stejně nebudou vidět, až se dá cifr do pouzdra. 

Jinak je výsledek dobrej :)

To pravé před a po nahodím ve chvíli, kdy je budu mít opravdu v ruce :-). Takže tady je jen jedno foto cifru... Těch vrypů jsem si všiml taky, ale je to přesně tak, budou v pouzdru, takže vidět nebudou. Hlavně už jej chci mít doma. 

post-20230-0-44946100-1371141937_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...