vlk01 Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 Ahojte. Vie mi niekto poradiť kde sa na Slovensku dá v kamennom obchode kúpiť značka Hamilton ? Uvažujem o kúpe jazzmaster auto chrono a chcem ich naživo vidieť. Ako hodnotíte túto značku ?ďakujem
Frostie Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 Ahojte. Vie mi niekto poradiť kde sa na Slovensku dá v kamennom obchode kúpiť značka Hamilton ? Uvažujem o kúpe jazzmaster auto chrono a chcem ich naživo vidieť. Ako hodnotíte túto značku ?ďakujemohledně hodnocení Hamiltonů doporučuji před takovýmito výkřiky do tmy věnovat trochu času studiu článků zde na fóru, kde je tato značka mezi jinými hodnocena velmi pozitivně. Ohledně AD Hamiltonů na SK doporučuji použít hlavu a Google, např. http://www.najnakup.sk/hodinky-panske_hamilton
tomek Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 ohledně hodnocení Hamiltonů doporučuji před takovýmito výkřiky do tmy věnovat trochu času studiu článků zde na fóru, kde je tato značka mezi jinými hodnocena velmi pozitivně. Ohledně AD Hamiltonů na SK doporučuji použít hlavu a Google, např. http://www.najnakup.sk/hodinky-panske_hamiltonboože, proč tak povýšená reakce? Vždyť se zeptal slušně. Jasně, mohl si dát tu práci a přečíst si víc z fora, ale tohle by se dalo aplikovat téměř na jakýkoliv dotaz, jelikož každý takový dotaz už tu byl x-krát. V takovém případě by se ale mohl oddíl poraďte s koupí/výběrem rovnou zavřít. Vždyť vše už bylo řečeno a každý blbec ať kdyžtak použije gůgl. achjjo...
Frostie Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 boože, proč tak povýšená reakce? Vždyť se zeptal slušně. Jasně, mohl si dát tu práci a přečíst si víc z fora, ale tohle by se dalo aplikovat téměř na jakýkoliv dotaz, jelikož každý takový dotaz už tu byl x-krát. V takovém případě by se ale mohl oddíl poraďte s koupí/výběrem rovnou zavřít. Vždyť vše už bylo řečeno a každý blbec ať kdyžtak použije gůgl. achjjo... nemyslel jsem to až tak povýšeně, to ostatně není ani můj styl. Ale nezlob se, vadí mi pokládání takových dotazů, když ten člověk ani před jeho položením nezavítá do příslušné sekce a něco si přečte... Když si např. budu kupovat nějaké nové auto, budu se snažit si přečíst jeho testy, příp. zkušenosti uživatelů s novými vozy či jejich ojetinami, projdu značková fóra a pak teprve budu pokládat alespoň trochu fundované dotazy, např. zde v sekci Kdo čím jezdí nebo jinde. Světu mír, Honza
flivver Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 ohledně hodnocení Hamiltonů doporučuji před takovýmito výkřiky do tmy věnovat trochu času studiu článků zde na fóru, kde je tato značka mezi jinými hodnocena velmi pozitivně. Ohledně AD Hamiltonů na SK doporučuji použít hlavu a Google, např. http://www.najnakup.sk/hodinky-panske_hamilton Frostie: Z Najnakupu je odkaz akurat tak na ihodiinarstvi.cz vlk01: mozno by najlepsie bolo zbehnut do Viedne, resp. sa sam mrkni sem
tomek Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 nemyslel jsem to až tak povýšeně, to ostatně není ani můj styl. Ale nezlob se, vadí mi pokládání takových dotazů, když ten člověk ani před jeho položením nezavítá do příslušné sekce a něco si přečte... Když si např. budu kupovat nějaké nové auto, budu se snažit si přečíst jeho testy, příp. zkušenosti uživatelů s novými vozy či jejich ojetinami, projdu značková fóra a pak teprve budu pokládat alespoň trochu fundované dotazy, např. zde v sekci Kdo čím jezdí nebo jinde. Světu mír, Honza
vlk01 Odesláno 17. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 Naozaj neviem, načo ľudia na takýchto fórach reagujú, keď nemajú čo povedať na konkrétny dotaz. Som toho názoru, že keď neviem poradiť tak neodpovedám,nestrácam čas, jednoducho nevenujem tomu pozornosť a hotovo. Možno niektorí ľudia majú osobnú skúsenosť, vedia poradiť a tí sa aj zapoja. Priznám sa, že nie som z generácie, ktorá je zvyknutá písať a komunikovať cez takéto fóra. Vyskúšal som to v podstate raz a len som sa utvrdil v tom, že to nemá veľký význam žiadať o radu a toto je preto aj moja posledná reakcia. Na internete som si samozrejme prešiel x internetových obchodov aj prečítal recenzie značiek vrátane hamiltonov. Môj dotaz ako hodnotíte túto značku slúžil len na utvrdenie že v danej cenovej reláciu je to dobrá voľba. Mám longiny ale quartzové a chcem aj slušné mechaniky za cca 1000 EUR. Jediné čo ešte potrebujem je vyskúšať si hodinky priamo v predajni - v kamennom obchode. A u nás na Slovensku som žiaľ táto značka veľmi nejde.
Petr Svenda Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2013 Ahoj, nevím, odkud přesně jsi, ale pokud bys to nemel moc daleko k nám do Zlina, mohu doporučit pany Stuchlíka otce a syna a jejich firmu Gold Eligius http://www.goldeligius.cz/ Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
murco Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 V Auparku, Watch de Luxe, na rohu oproti hlavnému vchodu. Myslím, že ceny niesú až také premrštené a určite ti dajú aj zľavu.
murco Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2013 Tak písal som kamarátovi, ktorý tam pracuje a už ich neponúkajú. Asi dosť dlhý čas. Pardon, čerpal som z neaktuálnych stránok.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se