Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak Mudmany přežily. Sprint jsem čekal trochu těžší, nakonec jsem nemusel dělat nikde angličanky :)

Taky jsem bral Mudmany a svemu jmenu dostaly :-). Mne ke konci zaskocily krece a debilne kluzkej start na te lezecke stene, kterou jsem diky tomu nedal. Ale jinak parada, bavil jsem se s kamosema skvele. A jsem rad, ze se mi potvrdila domnenka ze zavodu, ze to bylo vic nez 5km, konkretne 7,5km

Odesláno

Já běžel bez hodinek ale paráda :) v sobotu čas 1:14:02 stačil na 229 místo :) a dnes mě braly od 2. kilometru křeče do všech svalů na nohou :( ale řek sem si že závod dokončim takže sice čas něco okolo 2:16 a 731. místo ale jsem rád, že chodim :D závod to byl úžasný a hlavně dnes neuvěřitelně náročný :) děkuji Pavlovi K., že se připojil k našemu týmu a odběhl závod velice dobře :) ani sme se nestačili bavit o hodinkách :D

Odesláno

Skoda obcasnych ne zrovna kratkych front na prekazkach..  A osobne si taky myslim, ze by byvala bodla jeste jedna obcerstvovacka - ne ze by to bez toho neslo, ale neurazil bych se :).

Btw, nevite o necem podobnym behem leta? Ja vlastne takovy zavod bezel poprve, ale silene me to bavilo :)

Odesláno

Jinak, dnes by opravdu bodla ještě jedna občerstvovací stanice. A hlavně, běžet takhle dva závody během 24 hodin (a ještě nejdřív ten kratší a pak ten delší) je prostě hovadina :D dnes sem na to přišel, ale samozřejmě že sem si to musel vyzkoušet na vlastní kůži :D

Odesláno

Já běžel bez hodinek ale paráda :) v sobotu čas 1:14:02 stačil na 229 místo :) a dnes mě braly od 2. kilometru křeče do všech svalů na nohou :( ale řek sem si že závod dokončim takže sice čas něco okolo 2:16 a 731. místo ale jsem rád, že chodim :D závod to byl úžasný a hlavně dnes neuvěřitelně náročný :) děkuji Pavlovi K., že se připojil k našemu týmu a odběhl závod velice dobře :) ani sme se nestačili bavit o hodinkách :D

To jsi dobrej, že si dal oba dva závody o víkendu. Chtěl bych taky zkusit beast, ale někam na východ Slovenska se mi fakt nechce cestovat. Jinak mě docela naštvalo (a nebyl jsem sám), že jsme asi s pěti lidma zakufrovali, kvůli blbýmu značení nahoře na sjezdovce. Doběhli jsme do nějakýho statku s koňma :) Ztratili jsme tak 5-7 minut. Když jsem se díval do výsledků, tak by to bylo někde kolem 30-40. místa, takhle 133. v absolutním pořadí.

Odesláno

Já děkuju, že jste mě, starýho kořena vzali do týmu :) Čas 2:04:03 a 529. místo. Bylo to super. Mrzí mě, že nebylo víc času. Pokecáme příště, nebo až budeš v Praze, tak se ozvi a skočíme na pivo. Jinak jak jste šli oba závody, tak klobouk dolů. V neděli jste toho museli mít fakt dost. Na Beast se zatím nechystám, možná kdyby byl taky na Monínci :) 

Odesláno

Tak to se zrovna hodí. Aktuálně hledáme členy týmu na Spartan Race Beast 31. 8. 2013.

Místo konání: VECHEC, Slovensko

Datum: 31. 8. 2013

Trať: min. 22 km + min. 25 překážek

Jestli byl někdo na Sprint nebo Super tak věřte, tohle bude ještě větší peklo.

Chceme s kámošem, s kterym jsme absolvovali oba dva výše psané. Letos prostě dáme všechny 3 :D

Cena:

Jednotlivec    Družstvo 4+     Družstvo 15+       Pokud si registrovaný do
65?               10% sleva        20% sleva            27. červen
75?               10% sleva        20% sleva            27. červenec
85?               10% sleva        20% sleva            27. srpen

Z předchozích závodů mám slevové kupóny na 25% slevu na startovném právě na závod Beast.

Moc rádi bychom do týmu pozvali znova Pavla K., z chrono fora, který s námi absolvoval Super. Budeme rádi, když se přidáš zas ;).

Ale přivítáme kohokoliv dalšího :) jsme pohodový lidi, nekoušeme a když zbude čas a chuť, pokecáme o hodinkách.

Odesláno

Moc rádi bychom do týmu pozvali znova Pavla K., z chrono fora, který s námi absolvoval Super. Budeme rádi, když se přidáš zas ;).

Vaše pozvání mě těší, ale ten termín se mě bohužel nehodí. Budu se akorát připravovat na maraton v Budapešti a po Beastu bych byl na pár dní totálně vyřízenej (přeci jenom to není normální běhání). Po neděli mě ještě všechno bolí, i když včera už jsem byl běhat :) 

Příští rok se ale na některý ze Spartanů rád přidám pokud bude zájem :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...