Přejít na obsah

Hodinky pro dědu

Doporučené příspěvky

Návštěvník swanieck
Odesláno

.......tak jsem chtěl svému otci, čipernému důchodci, velkému fanouškovi letectví a bývalému pilotovi, udělat radost a koupit mu, za jeho dosluhující quartz PROVITA nějaké "šik" automaty. Když 

jsem ale, po dlouhém přebírání a zvažování co, kde a jak a po konzultacích s rodinou,  nakonec uviděl na zápěstí jednoho známého tento kus krásných hodinek, tak bylo jednomyslně rozhodnuto:

Junkers G-38 Titanium Swiss Automatic Watch 6272M-2

Made in Germany, kultovní název, krásné titanové pouzdro, safír sklo, ETA 2824-2, jednoduchý cifr s červenou vteřinovkou, v noci pěkné lumi, rozměr i váha na běžné nošení super 42x12 mm a 57 g

........ale na Amazon.com je zdrcující oznámení Currently unavailable a na JustWatchMe.net pro změnu CURRENTLY OUT OF STOCK...ach jo!!!!

Co dělat....dají se ještě někde sehnat (nějaký tip na prodejce nebo obchodní společnost na netu)? Nebo nějaká odpovídající náhrada?. Ale to bych musel začít zase znova celé kolečko výběru.

Děkuji předem za každý tip i jakoukoliv radu.

W

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

ani mně se nepodařilo na EBay nalézt totožný typ. Lehce se tomu blíží ty v tom mém odkazu, ale bohužel ne ve všech parametrech...Nemají lumi, safír ani titan, I tak to byly jediné Junkers automaty, co tam na mně vyskočily...

http://www.ebay.com/itm/Junkers-6050-2-Swiss-ETA-2824-2-Automatic-Dress-Watch-with-Dome-Hesalite-Crystal-/111065916316?pt=Wristwatches&hash=item19dc0b639c

Odesláno (upraveno)

Pardon, ešte som zabudol spomenúť, že na fotke na ruke máš model 6270, ten nemá zafír a zrejme ho je v obchodoch dosť.

tak u Linku 3 - Chrononet píší sofort lieferbar, tak tam by to mělo klapnout, navíc při platbě předem 5% slevička...

Upraveno uživatelem Frostie
Návštěvník swanieck
Odesláno

Pánové děkuji, snad to dopadne sdobře  těma JUNKERSAMA ....hned v pondělí jdu po horké stopě.

W

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...