gerhard Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Fajny remen, hodky klasa.! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Nikdy jsem moc na B nebyl, ale jak to tak vypada, asi se po nejakych podivam, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Nikdy jsem moc na B nebyl, ale jak to tak vypada, asi se po nejakych podivam, gratulace!Děkuji Ti.Jsou to doopravdy jedny z nejhezčích Béček.Sháněl jsem je poměrně dlouho a několik členů mi s tím i pomáhalo v zahraničí.No a nakonec se objevily zde.Zaplať pán bůh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Děkuji Ti.Jsou to doopravdy jedny z nejhezčích Béček.Sháněl jsem je poměrně dlouho a několik členů mi s tím i pomáhalo v zahraničí.No a nakonec se objevily zde.Zaplať pán bůh.To je stesti, tak at Ti slouzi a nejakou tu chvilku vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 To je stesti, tak at Ti slouzi a nejakou tu chvilku vydrzi Díky,ale zase poputují dále,hold to už je život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 tak si se konečně dočkal jsou super!! ten řemen jim sekne..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 tak si se konečně dočkal jsou super!! ten řemen jim sekne.....Díky Dane,jsou krásný a řemen je perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Nemohu to srovnávat se Seamastry,ale i tak lumi je skvostné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 Zdravím Vás kolegové a kolegyně.Ať nemusím otvírat nové vlákno,tak představuji zase mé coltíky,protentokráte v černé verzi. Pro mě zatím absolutní spokojenost.Přesnost výtečná(+1sec/24H) a AR je na jedničku.Ač jsou malé,tak se nosí výtečně.Jediná výtka je,na tu jejich blýskavost,ale kdyby nebyla,tak to snad nejsou ani B. Zatím dávám pár fotek na NATU,ale časem přibudou i na řemeni a snad i na kovu,to se ještě uvidí,neboť je beru jako předkonvoj před Steelfish.A musím uznat,že bez vitamínu B.,jak říká David se žít nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 Z lesíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seven.of Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Krasa, proste klasika! Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Jediná výtka je,na tu jejich blýskavost,ale kdyby nebyla,tak to snad nejsou ani B. Pěkné a myslím, že když nejsou na tahu, tak to není tak "hrozné" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 krasny becka. klasika vsech klasik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Díky kluci Béčkovej tah je nádhernej,ale řemen jim sekne nejlépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Na tom řemenu krása. Taky jsem po nich v modré svého času koukal.. Gratuluji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Černý jsou nejlepší,Tome.Prostě se hodí ke všemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 ........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Velká gratulace! Jsou krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.