Přejít na obsah

Breitling Colt automatic II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Nikdy jsem moc na B nebyl, ale jak to tak vypada, asi se po nejakych podivam, gratulace!

Děkuji Ti.Jsou to doopravdy jedny z nejhezčích Béček.Sháněl jsem je poměrně dlouho a několik členů mi s tím i pomáhalo v zahraničí.No a nakonec se objevily zde.Zaplať pán bůh.

Odesláno

Děkuji Ti.Jsou to doopravdy jedny z nejhezčích Béček.Sháněl jsem je poměrně dlouho a několik členů mi s tím i pomáhalo v zahraničí.No a nakonec se objevily zde.Zaplať pán bůh.

To je stesti, tak at Ti slouzi a nejakou tu chvilku vydrzi :smile_anim:

• Po letech...
Odesláno

Zdravím Vás kolegové a kolegyně.Ať nemusím otvírat nové vlákno,tak představuji zase mé coltíky,protentokráte v černé verzi.

Pro mě zatím absolutní spokojenost.Přesnost výtečná(+1sec/24H) a AR je na jedničku.Ač jsou malé,tak se nosí výtečně.Jediná výtka je,na tu jejich blýskavost,ale kdyby nebyla,tak to snad nejsou ani B.

Zatím dávám pár fotek na NATU,ale časem přibudou i na řemeni a snad i na kovu,to se ještě uvidí,neboť je beru jako předkonvoj před Steelfish.A musím uznat,že bez vitamínu B.,jak říká David se žít nedá.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jediná výtka je,na tu jejich blýskavost,ale kdyby nebyla,tak to snad nejsou ani B.

Pěkné a myslím, že když nejsou na tahu, tak to není tak "hrozné" :)

Odesláno

Díky kluci :)

Béčkovej tah je nádhernej,ale řemen jim sekne nejlépe.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...