Stormy Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 Proč ne Pierra? Dnes jsem viděl dva pro mně (naprostého laika) vzhledově velmi hezké kousky.
niio Odesláno 30. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2007 takze tu mame uz viac doporucenych znaciek: Longines, Seiko, Tissot, Stowa, Festina... dnes som sa presiel po obchodoch a viedel som vsetky uvedene znacky okrem Stowa. Dokonca Pierre Cardain bol automat na sposob kinetic za nejakych 6000Sk ale dizajn sa mi vobec nepacil, boli velke stvorcove
Návštěvník tolja Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 Proč ne Pierra? Dnes jsem viděl dva pro mně (naprostého laika) vzhledově velmi hezké kousky. Pierre Cardin je módní značka spodků.Koupil by jsi si boty od Danone,nebo auto od Primerosu?Ty "hodinky"jsou pravděpodobně čínský šmejd a je jedno jaký nápis nich je. Tady Baker prodává pěkné švýcary v automatu,a se safírem za pěknou cenu http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=6160
niio Odesláno 20. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2007 tak som si nakoniec kupil tieto hodinky: http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/ti...-quartz-panske/ vysli ma na 4280 SK z kamenneho obchodu. Co poviete na ne?
vor Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 tak som si nakoniec kupil tieto hodinky: http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/ti...-quartz-panske/ vysli ma na 4280 SK z kamenneho obchodu. Co poviete na ne? No,no.. já bych zvolil jiný, ale pokud se ti líbí. Za ty peníze bys už na ebay koupil slušný automaty.
niio Odesláno 20. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2007 No,no.. já bych zvolil jiný, ale pokud se ti líbí. Za ty peníze bys už na ebay koupil slušný automaty. no mne sa pacili a aj cena bola fajn. dizajnovo su pekne. cey net by som hodinky nechcel kupovat, nemozem si ich totitz ohmatat a vyskusat
N4M Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 (upraveno) no mne sa pacili a aj cena bola fajn. dizajnovo su pekne. cey net by som hodinky nechcel kupovat, nemozem si ich totitz ohmatat a vyskusat Hlavně, že se ti líbí. A pokud nemáš k automatů takový vztah, jako většina lidí na tomto fóru, tak nevadí. Značka Tissot, byť v quartzu, o tobě řekne, že se alespoň trochu o hodinky zajímáš. Neocení-li tedy někdo tvůj strojek, měl by alespoň ocenit značku, která je dost známá i mezi lidmi, kteří hodinkami vyloženě nežijí. Tak si jich hezky užij a příště už koukej po automatu Upraveno 20. září 2007 uživatelem N4M
niio Odesláno 21. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Hlavně, že se ti líbí. A pokud nemáš k automatů takový vztah, jako většina lidí na tomto fóru, tak nevadí. Značka Tissot, byť v quartzu, o tobě řekne, že se alespoň trochu o hodinky zajímáš. Neocení-li tedy někdo tvůj strojek, měl by alespoň ocenit značku, která je dost známá i mezi lidmi, kteří hodinkami vyloženě nežijí. Tak si jich hezky užij a příště už koukej po automatu no automaty boli velmi pekne, ale drahe inac tieto moje maju odchylku cca 20s denne, co sa mi zda byt celkom vela. som si vcera vecer nastavil podla netu presne cas a o 4 hodky mi uz meskali o 3 sekundy. je to v norme?
Jaem Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 no automaty boli velmi pekne, ale drahe inac tieto moje maju odchylku cca 20s denne, co sa mi zda byt celkom vela. som si vcera vecer nastavil podla netu presne cas a o 4 hodky mi uz meskali o 3 sekundy. je to v norme? U lacnych modelov Tissotu je to bezne
niio Odesláno 21. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2007 tak beriem spat to meskanie, pozeral som chybny cas na nete. momentalne po cca 18tich hodinach je odchylka max -2s, ale tazko povedat, lebo na internetovych hodinach bol vsade iny cas a niekedy sa lisil aj o 2minuty....
vor Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 U lacnych modelov Tissotu je to bezne 20s/den quartz ?? To je poměrně dost, to je tak na záruční výměnu.
vor Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 (upraveno) tak beriem spat to meskanie, pozeral som chybny cas na nete. momentalne po cca 18tich hodinach je odchylka max -2s, ale tazko povedat, lebo na internetovych hodinach bol vsade iny cas a niekedy sa lisil aj o 2minuty.... Mrkni se na http://www.presnycas.cz/ Upraveno 21. září 2007 uživatelem vor
niio Odesláno 21. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2007 20s/den quartz ?? To je poměrně dost, to je tak na záruční výměnu. no uz je to OK, problem bol v internetovom case, konkretne na stranke, ktora zobrazovala ten cas, nebol totiz presny a po kazdom refresh stranky bol iny. takze teraz som si nastavil hodinky poriadne a kontrolujem to na poriadnom serveri. zatial odchylka je volnym okom nemeratelna po 24hod
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se