Vodouch2 Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Pratele,chtel bych se zeptat na drobny chrastivy zvuk,ktery pri pohybu ruky obcas vydavaji moje nove IWC Portuguese 7D.Kdo hodinky zna,tak vi,ze rotor je velmi robustni,takze to muze byt normalni,ale nemam srovnani.Zvuk je slaby a objevuje se az pri vetsim kmitani ruky.Moje dalsi automaty (potapky) timto nesvarem netrpi.vedel by mi nekdo poradit/uklidnit?Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Tak to má být krásné hodinky, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vodouch2 Odesláno 18. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Diky za uklidneni.Prece jen to byl velky nakup,kteremu predchazela delsi priprava,tak chci,aby vsechno bylo tip top.Hodinky jsou super,skoda jen,ze jsem si zrovna zlomil levou ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Aj.. přeji brzké uzdravení. (když budu mermomocí hledat pozitiva, tak prostor pro NATO strap na potápky :D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Jake barvy jsou ty Portugaly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vodouch2 Odesláno 19. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Bily samozrejme. Zkousel jsem je na pravy,ale nedokazu levou rukou pracovat se sponou.Asi teda nahodim potapky kde je to easy a jednou tydne natahovat portugaly....jeste tedy 5x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 S modryma indexama? Az je budes prodavat, tak me prozvon. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vodouch2 Odesláno 20. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 S modryma. Ja nejsem (doufam ze nebudu) ve fazi zdejsich chronomaniaku,co prodavaji hodinky jak rohliky:) Furt nerozumim nekterym inzeratum v sekci prodam typu "zbavuju se rolex submariner 16610,protoze je vedle svych 16613 neunosim,dobry stav, mel 3x na ruce" ) takze,ozvu se,ale za dloooouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 :-) Uzivej jich, to ja jen tak, pro pripadnou budoucnost. To jsou hodinky, ktere se prodavaji malo a vyjimecne. To nejsou zadne Rolady, co za chvili omrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vodouch2 Odesláno 20. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 to doufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se