villain83 Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 Jasne,kazdymu se libi neco,tak je to v poradku:-)Muzu te jeste poprosit o fotku spony?Nez ho objednam,at to vidim...navic ja potrebuju 21mm,ale i to se urcite da na ebay sehnat..diky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 Ty Rolandy na meshi nevypadají vůbec špatně (a na léto ideál). Bez fotky bych to jako variantu rovnou odsoudil, ale takhle - bezva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 Ty Rolandy na meshi nevypadají vůbec špatně (a na léto ideál). Bez fotky bych to jako variantu rovnou odsoudil, ale takhle - bezva! Díky Martine, také jsem z toho měl trochu strach. Jasne,kazdymu se libi neco,tak je to v poradku:-)Muzu te jeste poprosit o fotku spony?Nez ho objednam,at to vidim...navic ja potrebuju 21mm,ale i to se urcite da na ebay sehnat..diky:-) Spona je klasická sportovní s pojistkou.Délka mi přesně vyšla, nemusel jsem vůbec cvakat očka.Mám ho volnější a navíc mám ještě rezervu 2,5 + 2,5mm ve sponě, o kterou to můžu prodloužit.Obvod zápěstí mám 17,5mm.Koupeno ZDE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 Tak jako už docela dlouho o Meshi přemejšlim na Steiny Ocean 2, ale teď jsem začal reálně přemejšlet o tě Kemnnerech. Ty modřený ručky najednou úplně vylezly a ty hodinky se posunuly o několik levelů vejš. Fakt nádhera. A jak že se to zkracuje? To se jako vezmou štípačky a jede se kroužeček po kroužečku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 (upraveno) Rád bych ten mesh spojil s touto sponou.Musím zjistit, zda má 22mm a dá se koupit extra. ZDROJ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. června 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Kemmner Maine na výletě ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Fakt je to dobry,libi se mi to cim dal vic,tady se urcite muzes vyradit i s kozkama,ale ten mesh tezko neco trumfne,prijde mi,jako by to takhle Roland poslal jako celek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Napadlo mě: Jaké hodinky máte právě na žaludu?Je to sice pubertální, ale nemohl jsem si to odpustit ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 Dost jsem se lek, než jsem najel na fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 Emef-ja taky,nez se mi to nacetlo,rikal jsem si,ze to vlastne vubec videt nechci,pak se mi dost ulevilo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2013 Na služebce ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2013 Jsou úžasný. Mě by jenom zajímalo, jak by asi vypadaly na tomhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2013 Jsou úžasný. Mě by jenom zajímalo, jak by asi vypadaly na tomhle: Podle mě moc šíleně.Až budu mít čas, zkusím je kvůli tobě hodit na černé Zulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2013 Černý zulu nemusíš, to bude nuda. Fakt si myslím, že tahle námořnická kombinace by jim mohla slušet na takový lehce sportovní aktivity. Nebo na léto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Pekne kresli sklo . Odesláno z mého Nexus 10 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Pekne kresli sklo . Odesláno z mého Nexus 10 pomocí Tapatalk 2 Díky, kromě první strany fotila všechny fotky Nokia C6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2013 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2013 (upraveno) Pekne hodinky i fotky. Fakt parada. Upraveno 20. července 2013 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se