lukin_ova Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Dostaly se ke mně tyto krásky.Nějak v poslední době nestíhám, ale dnes jsem si udělal chvilinku a pokusil se je pro Vás zachytit.Zatím mají originální hardlex, ale chystám upgrade na safír s modrým antireflexem. Jen se k tomu dokopat ... Ať se líbí.
CEGY Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Pěkný snowmonstry. Když jsem se tady zaregistroval a scháněl první Seika, tak mi je někdo nabízel. Taky neměly nápis Seiko.
mic321 Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Tenhle styl vteřinovky moc nemusim, ale tady to vypadá báječně. Jsou moc pěkný!
CEGY Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Tak teď jsem si vzpomněl, že ty mno zmiňované měly i modré čísla na lunetě.
lukin_ova Odesláno 20. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Tak teď jsem si vzpomněl, že ty mno zmiňované měly i modré čísla na lunetě. Ano, v originále mají modré čísla na lunetě a safír s kyklopem. A hodně hezkou cenovku ....
gougy Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Ano, v originále mají modré čísla na lunetě a safír s kyklopem. A hodně hezkou cenovku ....Jj, a jiný povrch pouzdra a každopádně i nápis Seiko. Kdo ví, co za modifikaci Cegy viděl
lukin_ova Odesláno 22. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Ještě přidám toto foto bez uprav.
CEGY Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Jj, a jiný povrch pouzdra a každopádně i nápis Seiko. Kdo ví, co za modifikaci Cegy viděl No šak píšu, že ta mod byla jiná. Cifr stejnej, ručky monster, ale v barvách snow mod. Luneta měla modřené čísla. Na fotkách od Harolda jsou různý varianty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se