gerhard Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Zdravím chlapci, takže už štvrtý deň mi na zápästí tiká automat od Zodiacu. Nikdy by som si nepomyslel že zablúdim k tejto značke. Chcel som skúsiť pôvodne nejaké potápky od Seika, ale tieto modrásky ma dostali. Po prečítani recenzií na fórach a debatke s Jankooom som vošiel i do tejto rieky. Teším sa na slnečné dni, kedy modrý dial bude vedieť ponúknuť svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Hodinky velmi pekne. A styl obliekania podobny mojmu ja som minule mohol mal cierno.cervene zodiac za 5litrov ale nakonec som zavahal. Trosku toho lutujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Přesně tento typ i ve stejné barvě jsem měl a byl jsem spokojený. S tou cenovkou je to příjemný kus hodinek. Bohužel mám na ně malou ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Pekné Gery...rád si ich na zraze pozriem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 pekne su, sedia ti vyborne !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 ten tah je na nich origo? moc im to sekne, mal som model 8001 a ten antireflex bol vskutku nadherny - mas sa na co tesit inak gratulacia, za tie peniaze su to moc podarene hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 28. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Ďakujem, užívam si tú farbu i lumi je fajn, jemne vypuklý zafír , už s nimi chcem na slnko,aaale žiadne nie je . Na zraze nám dúfam zasvieti na teraske. Áno ťah je pôvodný a pekne sa napája na puzdro hodiniek, inak rozteč rohov ma zabila že 24 mm ale pekne nositeľné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldur Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Veľmi pekné,niečo také mám v budúcnosti v pláne aj ja.Bližšie info odkiaľ a za koľko by nebolo?Ďakujem... Zdravím chlapci, takže už štvrtý deň mi na zápästí tiká automat od Zodiacu. Nikdy by som si nepomyslel že zablúdim k tejto značke. Chcel som skúsiť pôvodne nejaké potápky od Seika, ale tieto modrásky ma dostali. Po prečítani recenzií na fórach a debatke s Jankooom som vošiel i do tejto rieky. Teším sa na slnečné dni, kedy modrý dial bude vedieť ponúknuť svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Pěkné hodinky, už po nich pokukuju ( mám teď doma dvoje sea dragony a jedny ZO2114, ale to je na baterku ), tak bych rád zkusil i toto. Dobrá volba na léto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 28. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Bral som ich ako posledný kus automatic Zodiac z Aurumu. Príde nová kolekcia. Takze tam uz asi nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 9. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Dnes veľmi pekná prechádzka, Bankov, takmer Nižný Klatov (to sme zišli zo značky) a spať Košice :-) s priatelkou a kocúrom v taške cca 5 km , bolo super. Cvaklo sa pár fotiek tak sa chválim , mám pocit že sú stále nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se