Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ale dozvedet se ze jsem pro prodejce "problem" co ma vysoka ocekavani, to fakt nepotesi... :sad01_anim:

Vytrháváš z kontextu, nenapsal jsem nic o tom, že by byl problém zákazník! Nicméně k dotazu - předpokládám, že máš na mysli, proč jsme neupozornili, že daný kus má horší lumi na vteřinovce, odpověď je jednoduchá - nevšimli jsme si toho. Zákazník si toho všiml - uplatnil reklamaci cca 3 týdny po nákupu, poté jsem udělal maximum, abych věc vyřešil a podle vyjádření Radek.VV snad i k jeho spokojenosti.

Návštěvník swanieck
Odesláno

Kubson napsal: Samozřejmě na tom neseme s výrobci svou míru odpovědnosti marketingovou masírkou........

V tomto případě z toho Chronoshop vyšel se ctí a s "generálskými výložkami na rameni". Pánové smekám za váš přístup....je příkladný!!!

Odesláno

Mě jen hlava nebere, proč v tomto případě v sobě nenašel tolik profi cti a nenechal tu vteřinovku vyměnit....! Cožpak se pod to může podepsat aniž by se styděl......a nechat prodejce, aby ten rozpačitý výsledek "žehlil" za něho?

Nevím jestli to tady už padlo, ale konečný verdikt byl: jedná se o ruční práci, všechny vteřinovky, které jsou k mání, mají nějakou míru nerovnoměrnosti lumi nátěru. Výměna ručky by mohla problém řešit, nemusela, nebo by jej mohla zvýraznit. Jinak výměny sekundové ručky Herr Ickler opravdu neřeší, ale jestli se valná rada Chronomagu usnese, můžem to vyeskalovat až na vedení :)

Návštěvník swanieck
Odesláno

OK, tak ať se do toho moc nezaboříme...........jen lehce naznačit Herr Icklerovi, že jim občas proklouznou přes výstupní kontrolu ručičky v děsivý kvalitě, které srážejí výslednou estetickou hodnotu produktu hodně dolů..

Třeba bude vděčný za tuto informaci, o které jak říkáš nejspíš neví. Vždyť je třeba zjistit, kde udělali soudruzi v NDR chybu a poučit se z toho. A  příště nasadit do ručičkárny nějakého zručnějšího němce s pevnější rukou.

W

Odesláno

Archimede Pilot H jsem si před lety pořídil, jako své první mech. hodinky. Taky jsem je reklamoval, vadila mi špatná lumi a pár dalších věcí, kvůli kterým jsem je nakonec vrátil. Když je člověk chce hodnotit, musí je nutně s něčím porovnat. Stejná cena, podobné parametry. Výsledek pro mě byl, že tyto hodinky mají nejlepší poměr cena/kvalita. Asi rok po mé reklamaci, jsem si je koupil znovu a mám je stále. Možná jsem měl tenkrát pocit, že si za deset tisíc kupuju ROLEX. :lol2:

Odesláno

Na fore WUS som nasiel dobre referencie na hodinky od Stowa, ktore su vraj v detailoch prepracovanejsie (napr. tepelne modrene rucicky) a malokto sa na ne stazuje, no s Etou zacinaju nad 600 a s Unitasom okolo 900eur a su tam riadne cakacky... Asi sa fakt treba zmierit s tym, ze v tejto cenovej relacii by sme mali riesit az take veci ako samovolne zastavovanie alebo vypadnuta korunka aj s celou hriadelkou (vid jedno vlakno o stajnoch)...

Odesláno

omlouvám se, že hned nereaguju,jsem na dovolené. Fotky to celkem vytahly, nicmene v reálu to opravdu není na první pohled vidět, Jsem mozna až moc velký detailista,v mladším veku jsem se zabyval plastikovým modelářstvím na soutěžní úrovni a to jsou následky... :))) -kdo ví o čem mluvím rozumí... Musím ale zopakovat,že si vážím přístupu Chronoshopu,

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...