GTI Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Odesláno 8. února 2006 Zdravím všechny,vlastníte někdo Omega Railmaster chronometr a jaká je snimi spokojenost?
bear Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Odesláno 8. února 2006 Jo já je mám 8 měsíců. A jsem spokojen. Čitelné, přehledný číselník a přiměřená velikost. Prostě fajn
Dali Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Mám je asi 1 měsíc a naprostá spokojenost, jenom si nemůžu zatím zvyknout, že nemají datumovku občas jí tam hledám, strojek by asi snesl několik modřených šroubků. Objednal jsem k nim kožený řemen a dodací lhůta je katastrofa. Připadá mi, že ciferník svítí jenom krátkou chvíli, máte stejný pocit?
Jeremy Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Mluvíte o těch dětských 39,2 mm, nebo o těch dospělých 5cm?
Dali Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Mluvíte o těch dětských 39,2 mm, nebo o těch dospělých 5cm? Já mluvím o těch pro puberťáky 42,2 mm.
Jeremy Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Jojo.. no jen jsem se ptal - moje záliba má víceméně stejně pubertální rysy Ale ty vobrovitánský se m ilíbí..
bear Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Taky se mi líbí ty největší. Nosil jsem ale léta automaty, tak jsem si nebyl jistý, zda bych si na mechaniky zvyknul....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se