Jump to content

Recommended Posts

Posted

Máte někdo více znalostí o této firmě?(PROVITA)= za totality byly její hodinky(převážně dámské, ale pánské rovněž...) v klenotech...; dík

• 1 year later...
Posted
Máte někdo více znalostí o této firmě?(PROVITA)= za totality byly její hodinky(převážně dámské, ale pánské rovněž...) v klenotech...; dík

ráda bych se zeptala,jestli se Vám něco podařilo o této firmě zjistit. mě na internetu jen, že někde píší o Provita Watch Co. , ale to je tak všechno. Mám hodinky této značky a ráda bych je renovovala, byla bych vděčná za každou radu, kdo se zabývá renovací hodinek. díky

Posted
ráda bych se zeptala,jestli se Vám něco podařilo o této firmě zjistit. mě na internetu jen, že někde píší o Provita Watch Co. , ale to je tak všechno. Mám hodinky této značky a ráda bych je renovovala, byla bych vděčná za každou radu, kdo se zabývá renovací hodinek. díky

Zdravím,

před asi 20 lety jsem koupil budík Provita (quartz), s příjemnou melodií. Nastavování a spouštění buzení zlobí, tak ho používám jen jako hodiny.

Škoda, že značka zmizela z trhu, budík s příjemnou melodií mi chybí, mobilem se doma nebudím.

• 8 years later...
Posted

Zdravím,

dostali se mi do ruky dámské hodinky provita. Myslím si že ten strojek uvnitř je ETA prý se do nich dávali. Já sbírám primky tak mi tohle moc neříká. Jaou to má asi reálnou sběratelskou cenu?

Jsou v chodu, ale jdou podle plotu, budou potřebovat GO. Kdyby je někdo chtěl rád je střelím.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.